И мене така ми пишуваше, немав интернет и за други работи. Средив со мобилниот оператор, имало генерално пореметување на параметрите кај некои модели.
И кај мене има проблем од телефон, пишува дека сум баниран од IP адреса, а преку компјутер нема проблем. @RainBow
Кај мене ни од лаптоп ни од инкогнито не сакаше Само преку 4Г Ја буквално мислев дека сум банирана, ама ми текна дека нема причина И едно врапче ми кажа дека и другите имате таков проблем
Банирана сум ако сум приклучена на домашна вифи мрежа. На дата еве пишувам. А баш си помислив каде ли сум згрешила за бан да јадам
Сега од тел преку wifi пишувам, средено е. Иначе и јас се зачудив зошто сум баниран ама проблем имале со хостот.
Е добро де не кревајте паника сигурно некој опсег на ИП бил некогаш баниран па сега телеком ги доделил тие ИП на вас.. Ор самтинг лајк дет Ќе се среди се што се секирате
Мене на ВИП ми кажаа дека имало проблем со Xiaomi телефоните и да направам промени во подесувањето кај мобилните податоци. Односно да ги избришам proxy и port и да остане само интернет кај Name (ova vo Access point ) и еве ме