Ни тоа неможам да видам само стои ова Немате дозвола да ја читате оваа категорија. Го најдов во папката што ми дале лајк на мислење. Баш на последното, сакав да видам дали ме има некој цитирано или сл. ама неможам... ваљда ме разба
и мене ми излезе тоа Немате дозвола да ја читате оваа категорија и неможев да видам каде ми ставиле лајк на кој коментар ..
Незнам дали баш е пододено прашањево за овде, ама сакам да ги прашам администраторите на Фемина зошто веќе неколку дена кога ги пишувам мислењата не ми се бројат??Можеби имам некаде околу 90 мислења , а постојано пишуваа дека имам 88 и мислењата што ги пишувам се гледаат , но не се бројат????? Ве молам оваа ако можете да го поправите (дали е од кај вас) или нешто од кај мене? Благодарам!
Одам на youtube и еве на пример ја слушам песната на Lilly Allen-Smile, го одбирам првото видео со лајрис и кликам на него(го вклучувам),сакам на пример во Што слушате во моментов, да го ставам,го копирам линкот горе и го ставам во URL кликам испрати и е линкот како да кликнеш на него и одиш на јутуб и ја слушаш песната. Зошто е така?
Јас имам проблем со најавувањто односно логирањето на форумот Си пишувам корисничко име и пасворд и не сака и ми се појавува и кодот Вели не било точно незнам зошто кога убаво го пишувам Го пишувам кодот и конечно се најавувам Дали само на мене така прави или има некој проблем?
ова ми се случува повеке пати кога пишувам ново мислење и кога треба да го испратам (стиснувам на копчето-испрати) ја губам страната и ми се појавува ерор , до мојот компијутер, интернет е или и на некој друг му се има случено....и потоа пак треба да го пишувам мислењето одново
Кај мене се има случено да не се појави мислењето кога треба да се сврти друга страница.не знам до што е.
И мене така ми се појавува, добро не баш на секое мислење, ама барем еднаш во денот. Јас го кривам интернетот, многу ми е никаков. Затоа, откога ќе напишам некое подолго, правам цтрл + ц за да не морам да го пишувам пак одново.
Денес 2 пати ми се случи да не ми ја отвара страната некои 5 минути преку ниеден пребарувач. И тоа само Фемина.
Во нас беше проблемот. Денес на двапати Фемина беше недостапна кратко време. Се извинуваме за непријатностите.
што е проблемот што веќе прочитани категории односно теми кои се коментирани не сака да ми ги прикаже? пример кога сакам да отидам до мислењето на кое ми доделиле лајк ми се јавува информација која ми вика Немате дозвола да ја читате оваа категорија. не е до мислењата бидејќи немам мислења кои се навредливи безобразни или нешто слично.