Јас немам никаква мака. Нека не ве лажат Вип и да прат толкава анти реклама. Сигурно Самсунг ги има потплатено, нема друго. Или веројатно Хуавеи, а уште не знат дека проблемот е уствари во нив.
Хммм, хмммм. А само што најавивме партнерство со Шаоми ние инфлуенсерите на форумов и сега вака ни прават. Светска завера е ова. Масло на оние од Кале. Видоа дека само уште @buba4e89 во цела МК остана со ипхонето, другите сите се префрлија на Шаоми и сега со овакви подли работи се служат, банови, манови, ајПи, мајПи. Е нече мочи тако другови мои. Шаомиво име, нече да загине.
Нее до Xiaomi. Јас имам Xiaomi ама имаа и други проблем кој не користат Mi. Проблемот е највероватно до хостот на форумов. Преѓе имав проблем и од две wifi конекции, потоа од една и сега е средено целосно.
Дечки, уште сум банирана од IP адресата дома, сега пишувам од мобајл дата. Ве молам да најдеме чаре, повеќе од месец сум така.
Им имам напишано ПП уште пред две* недели и на двајцата, не знам дали ја добиле со овој мој проблем. Фала за помошта! Ќе очекувам одговор.
Не знам дали е кај мене само ама форумов се мрднува Кога сум овде глејте горе паѓа интернетот И денес цел ден, а кликнам известувања, не ги отвара на фб пример фул ми е му се десило на некој друг? @RainBow