До пред некој ден си беше најнормално, ама и во лп приметив пред ден два, прво видеото со песната се гледаше, после вакво стана, скриншотов е од темата Барам песна, сега кога ја отворив приметив дека сите видеа вакви ги гледам, што е проблемот? Само кај мене ли е вака?
Цел ден имав проблем да се вклучам на форумот, а гледам никој друг не се пожалил… Не знам што се случи, прв пат вака да не можам цел ден да пристапам, воопшто не ми отвараше ништо..
БиљаркиЧ, ако ми е уклучено вифи-то , не можам да влезам на форум...мистерии саде. Сва среча не ме чекаат обврски ( а ме чекаат) па можам да се стресирам вака дека фемина ми исчезна
Кинески хакери, хибридна војна, мислите вие туку така е ова Да се пријавам, ако ме снема, нема да ме има, ал није до мене
Нема врска ова со напади. Оди advanced и proceed to. Дали тоа нема Фемина направено redirect од HTTP на HTTPS, па затоа ова ти се појавува, или нешто друго, пример проблем со SSH.
Не знам дали халуцинирам, ама одамна го иам приметено ова. Кога седам на Фемина од Сафари, ми кочи. Значи отварам и други страни, нема проблем. Овде ми кочи кога пишувам мислења понекогаш. Му се десило на друг?
Здраво мојот Емаил е преполн со пораки од ФВ,за мојот ФБ профил си имам др. емаил овој ми е за банки,сметки, итн. Некоја жена има ФБ со мојов емаил напраено и со нејзиниот тел. бр. Дајте решение ако знаетр,не можам да бришам секок ден по 10000 пораки од известувања на фб, родендени кој наа кого пишал..
Темава мислам за технички проблеми од форумов е,прашај во темата за Фејсбук,таму мислам дека ќе ти одговорат.