на крајот од годината треба да се оди на пракса, која сами треба да ја избериме претпоставувам. Каде во Битола најчесто одите за праксата, оти ти бараат потврда за извршена пракса кога ќе се запишуваш во другата година Итно ми е фала однапред
може ли некој што студира да ми прати број од факултетот од велес или контакт некој како да ги добијам. бројот на страната не постои
Fala mnogu Eve Po biologija najdov da ne ima nekoj ili nekoja po organska hemija prasajna za prv kolokvium ? Da ne ima nekoj prasajna od 4 semestar nutricionizam
Здраво Заинтересирана сум за студии на нутриционизам во Битола дали оваа година 2017/18 ќе се вршат уписи бидејќи имаше вести дека многу дисперзирани студии ќе се укинат.И второ прашње дали е задолжително пријавувањето преку iknow системот? За секое инфо ви благодарам
Има сличен - Технолошко металуршки факултет. Има неколку насоки од кои прехранбена технологија и биотехнологија како смерови се најблиску до оној во Велес. И да најперспективен е во однос на велешкиот и битолскиот технолошки факултет.
Колку вежби имате на нутриционизам неделно? Т.е дали имате практично нешто? Јас сакам да запишам ама вонредно, затоа...
Zdravo,dali ima nekoj prasanja surovini vo prehrambena industrija,otsek nutricionizam?blagodaram odnapred
Ако си запишана на нутриционизам (ПМФ) ќе може подетални информации зошто и јас сакам таму да одам но ми требат мислења