Ја пробав еднаш како паштета беше и водена е мислам многу ,не ми одговара ...пудра не можам да најдам ..таа на катрис ми е убава ама ми ја суши кожата.
А дали знаеш некоја пудра што е добра од дм за сува кожа имам многу, освен оваа ич не знам која друга да ја барам многу ретко се шминкам и ставам пудри
Можеш таа на Bourjois да ја земеш. Таа е за доста сува кожа. Друга што можеш да ја пробаш на Loreal True match исто ја има во ДМ
Луѓе зошто не можам да ја најдам никаде Bourjois 123 perfect? Сте ја виделе ли некаде, небитно дали физички или онлајн?
Баш за неа коментиравме во темата за Буржуа производите. Јас во Грција живеам и ја најдов онлајн од Нотино грчката страна и тоа ги има сите нијанси, баш вчера 51ката ја порачав. Гледам ја имаат и на официјалната страна на Буржуа па не ми се верува дека ќе ја повлечат, евентуално нашите да не ја носат веќе, или можеш да ги исконтактираш Орбико Македонија на инстаграм, сигурно ќе ти одговорат.
Ја има кај нас оваа пудра? Некое време не сум зела нешто од Макс Фактор, не сум во тек што имаат донесено кај нас. И ако некоја ја пробала, нека сподели мислење.
знам дека е пишувано многу низ страниве, кожата ми е променливо сува, нормална, и знае да излезе на чело, околу нос несовршеност, црвенило, не се бубуљици, минуваат брзо,но.... препорака за сува кожа пудра течна, ама не и многу мрсна....
Девојки ја земав Loreal infallible стаклено пакување но многу ми е жолта некако. Дали може нешто да се направи или да ја фрлам?