Во ДМ во Сити мол @grungy одлична е , не очекував дека и многу убаво покрива, плус е лесна А и нијансата ми се погоди.
Баш деновиве си ја купив пак, со години не ја користев зошто експериментирам со нови ама оваа ми е одлична.
Имам едно прашање. Колку време ги користите пудрите? Знам на нив пишува колку месеци треба да се користи откако ќе се отвори ама за тие што не се шминкаат често, дали ги мењате иако не се потрошени а со рок се на крај или поминати?
Многу ми е убава и мене, лицето стакло го прави. Ама после ваѓање на пудрава редовно ми беше катастрофа лицето, исушено, рапаво.. И прекинав да ја користам, и ептен ми е мака што не ми одговара.
ја има, имам пишувано дали во оваа тема или во темата за бб крема, пребарај...топ е, порано и беше поефтина и премногу се исплаќаше ама и со новава цена пак се исплаќа
Ги има ли Ревлон сеуште во Зегин аптеките ? Ја земав на Кико Милано double wear продавачката ми ја пофали премногу а беше и на попуст, си ја погодив и нијансата преубава е , ама очекував повеќе да ми држи лицето светнува за некој саат ако немам ставено нешто плус Ја прашав и дали матира рече да , но искрено не ми личи така . Инаку стварно ми е преубаво лицето , но само првите саати
Mislenje za estee lauder poznatata pudra i zosto kaj nas e tolku “eftina” vo sporedba so grckata sephora tamu e skoro 60 evra, a kaj nas 2500 denari.
Јас едно време ја купував пудрава 28 евра во Сефора, и тоа зборам за периодот од 2014 до кај 2019. Потоа ковид ова она се поскапе, и така сега е 60 евра , има некогаш попуст 35% и може да се најде поевтино. А за Мк толку е зошто е на попуст, без попуст е толку од прилика.
Преубава е, лесна, а покривна, изгледа убаво на слики и трае долго. Доколку си спремна да дадеш толку пари, вреди.