Ја има некоја од вас користено новата пудра на голден роус со минерали што е? Оваа на линкот http://www.goldenrose.bg/en/view_news.php?id=26 Се мислам да ја земам пошо не е скапа а ми треба за секој ден, не ми се дава по 900 1000 ден за пудра што ке ја користам секој ден па се мислам дали да ја земам, ме интересира дали прикрива убаво?
Мене не ми е нешто посебна. Имаш многу други поубави, а ефтини пудри. (есенс-300ден., севентин-400ден., боржуа, и др.).
си ја купив оваа за сува и млада кожа и сум презадоволна.Покривна е што е најважно и лицето го прави стакло .Мајка ми ја пробала и рече и таа ке си купи за неа оти многу и се допаднала
Koристев maybelline, па manhatan па јанг дерм ,кетрин ерли , и ред други Vichy најдобро ми одговара на кожата и што е најбитно не ги затвора порите како повеќето пудри ..ја чуствуваш кожата како диши , добра е и за преку ден, иако јас не ја практикувам, бидејќи не ми се фрла за така , за преку ден само коректор ставам ..за сува кожа vichy aera teint
И јас ја зедов оваа, за тие пари морав. Цената е апла ниска како за производ на Буржоа. И - одлична е. Четката е сон, неам зборови. Преубаво мириса, свежо, полесна пудра е а покривна, ни линија ни ивица - ако се знае да се нанесе. Прекрасна е, арно шо ја начекав, куп пари тргнав да давам на Артдеко. Додека Био Детоксот неколку страни што е коментиран поназад, е за секаков тип на кожа, но не и за зрела.
Јас користам: Golden Rose Stick Concealer (бр.4), го купувам 120 денари Catherine Arlay Silky Touch камена пудра (бр.6), околу150 денари MaxFactor Lasting Performance (ivory beige 101) - 700 денари Оваа комбинација ја користам веке 4-5 години и сум презадоволна.
Девојки кај можам да ги најдам производите на евелајн? Барав насекади и јуник и ким и шатце не можам и не можам да најдам вакво нешто. Ми фалеа некој течна пудра мат на евелајн за мрсна кожа па сакам да ја пробам
И на мене ми се многу допаѓа пудрата,кога ке ставам не ја осеќам на лице,и лицето ми е многу мазно и меко а и многу прекрива,не дека јас имам некое проблематично лице,но пудрава е закон и плус тоа за 320 денари
Конечно после 2 години повторно во употреба ја вратив пудрата. Ја користам течната пудра на Deborah , и сум задоволна од ефектот кој го постигнува. Навистина ги прекрива недостатоците, и некако понежно ми го прави лицето. Дава баш природен изглед без да делуваш ко да си цела напудрена! :up:
Е која ви е таа буржоа,па јас не видов ниту една со помала цена ко 320 денари. Мајка ми ја земала онаа со овошје.Не ми одговара,ми сјае лицето.Инаку влегов специјално у парфимерија и прашував за дитоксот пошто ме обвинивте за ширење на дезинформации.Ми рекоа дека е за нормална,но чувствителна и уморна кожа!
Не знам дали ја има уште во космо,јас ја зедов пред една недела,имаше 40% попуст на пудрата,случајно ја начекав,отидов по друга пудра.е сега оди ако сакас до космо можеби ја има уште т.е можеби трае сеуште попустот има ставено слика 2-3 страни поназад види која е .........
Дали има користено некој компактна пудра од голден розе 3во1.мене ми ја ставија како подлога на мозолчиња и за една нок ми ги исуши сите а не е скапа.па пишете каков ефект имаше кај вас и дали над неа користите др пудра.поздрав.
Ај пак да си прашам...која е најдоба пудра за млада,нормална кожа. Немам фски и такви слични глупости,ама сепак сакам некоја да ми дојди како подлога... Ве молам за помош.