Пред некој ден ја ја видов пудрава во каталог на Зегин..Околу 194 ден беше и вака ми изгледа добра.ја има некој користено? покрива, дали е густа или мн течна?
Лелееее фала ти најмногу ќе одам баш да проверам!!! А ти гледам ја имаш течната пудра. Те молам кажи ми како си задоволна и дали покрива????
Оваа е иста како на Севентин Time plus. Го има и истиот мирис. Ако имаш мрсна кожа не ти ја препорачувам. Не е многу густа, ни многу течна, средина. И не е баш многу покривна, ама за цената супер е.
Јас ја коеистам во моментов и сум презадоволна. Со месеци ја немам сменето. Јас имам чисто лице , ама сепак добро покрива. Плус лесна пудра е , трае многу а не ни осеќаш дека носиш пудра. Јас ја препорачувам.
Гледам ве бива и сте информирани во врска со пудрите јас многу многу не и се нервирам кога станува збор за пудра бидејки никогаш не можам да ја одберам вистинската. Ми треба некоја за сува кожа ? Јас ја користам но само за преку вечер, преку ден ретко се шминкам бидејки не можам да најдам соодветна нијанса бледа кожа имам но имам пеѓи така да колку и да ја погодам приближно нијансата пак ми се препознаваат пеѓите. комплицирана сум
Пудрава е супер, јас ја користев пред 3,4 години но после неколку саати лицето ти свети онака како да ја мрси кожата, но сепак добро покрива
Во Швајцарија , не знам дали ја има кај нас не сум ни прашала. Е заборавив да напишам за цената беше околу 20 Фр,мислам дека би му дошло околу 700 / 800 денари .
Хмм јас нема мрсна кожа и нез некоја која ќе ти ја подобри но јас ја користам ова и задоволна сум ЕПТЕН IMPALA ја користам 3
Другарка ми си ја користи веќе година дена пудрава и многу е задоволна. Мислам дека е попогодна за сува кожа, не е многу густа (лесна пудра е) и покривна - таа има пегички, а кога има ставено од пудрава не и` се познаваат. Кенди, пудрата што ја користиш е баш за сува кожа. Ако веќе си решена да ја менуваш, еве ти ја препорачувам оваа погоре, Тренди. Или пак, ако си расположена за купување поскапа пудра ти ја препорачувам Bourjois Detox или Healthy Mix, траат многу, а имаат и одлични нијанси за светла кожа - јас сум бела како снег и конечно си ја пронајдов нијансата која ми одговара. Исто, пудрите на Менхетн - црна, заоблена тубичка. Мааалку е потешка, но одлична е за сува кожа, меѓутоа не сум сигурна дали има малку посветли нијанси, мене некако и најсветлата ми беше темникава. Останав занемена од тоа какви убави пудри нудат Нивеа, штета што ги нема кај нас, инаку ќе им ја извадев маста на сите.
Јас си купив пудра на Лореал. Од 840 денари ја зедов за пола цела бидејки парфемеријата ја затворија.Искубив и јас нешто квалитетно Сите ја фалат но цената е малку соленка.Имам дома и една на Импала но не сум многу задоволна а и малку бојата ми е утната Не дека многу користам пудра 1 до 2 пати во неделата само за вечерно излегување.
Па јас секогаш ставам крем пред да ставам пудра без разлика за каква пудра се работи. Зарем нема потреба од тоа