Од кога користам пудра, а тоа се веќе некои +5 години, си ја користам оваа Time Plus od seventeen и сум презадоволна, добро покрива а и има прифатлива цена, јас ја купувам најчесто од аптека за 400 и нешто ден.
А за каква кожа одговара оваа? Јас сакав да ја пробам био детокс ама ми се пожалија многу од неа па не ја купив?
За нормална... Ма да, мене ми е комбинирана, нешто помрсна ми е во т-зоната, ама ми одговара, гланц ми е лицето
Кажав веќе, 660 ден. во Шатци на попуст... Само не знам до кога трае и дали уште трае, дека беше промотивна понуда... Инаку е 800-900 ден.
Девоќи кажете позитивни, негативни критики и коментари за пудрата TRENDY.. сакамд а ја земам али ме интересира дали е трејна покривна и сл ?
Е значи никако да си погодам пудра. Само ги менувам. Ја користев оваа пред некое време: и многу ми се познаваше кога ја ставев (неубаво). Ама ај со камена од горе и некако ја средував. А тоа што траеше, стварно така е. Сега ја земав: . Убава е стварно покрива, ама пак проблем. Земав 102 и темна ми е. Кога ја ставам ми е таман ама после некое време потемнува. Некој да не знае зошто е тоа така? Иначе и јас не знам каква кожа имам веќе. Мрсна со акни повремено(зависи од полицистичните јајници ) а некогаш па сува ми е и тие што се мат ми се лупи лицето, а секогаш ставам крема пред пудрата. И, да. Кога сум веќе тука кај пудриве. Не знам што би правела без чудово. Секако најпосле го ставам и му дава некоја свежина на лицето. На почетокот не ми се свиѓаше (и јас не знам што сум гледала) ама супер е.
Јас ја користам оваа пудра од севентин и многу ми се допаѓа. Ја користам веќе 5 години и дрга не сакам ни да пробам. околу 450ден е
Пудрава е фантастична. Во КОСМО а претпоставувам и на другите места е 660 денари, тоа е промотивна цена, до 31,12,2011 година, а после ке се продава по редовна цена од 830 денари.
Мене за оваа пудра ми кажаа ги затварала порите па затоа се мислам дали да ја купам како ти се чини тебе ? Веќе незнам која пудра е најлесна за кожата, што мислите вие која не ги затвара порите мене ми кажаа на менхетен и дебора биле најлесни пудри додека на макс фактор и лореал биле потешки пудри и ги затварале порите, имам мрсна кожа и немам голем проблем со акните, пу пу пред да добијам и додека ми помине онака немам акни, според ваши сознанија некоја подобра лесна пудра ???
Па малце е потешка пудрата , но на мојот тип кожа одговара совршено . Лесна пудра , пробај ја онаа на Мејбилајн dream matt mousse јас ја користев еден период и баш затоа не ми се допадна, многу ми беше лесна.
Ako гледаме така секоја пудра сама по себе ги затвора порите а оние што не ги затвораат се многу скапи над 1000ден... Јас вчера ја купив оваа 500 den бидејќи со неа беше гратис кармин од Лореал, ја имам и порано користено ..Не ми одговара многу некако многу бледа ми е и ја користам за Т-зоната
супер ми е пудрата. не за познава многу на лице и покрива. првин си ги користев тестерчињата и сега конечно си ја купив од лореал оваа си ја имав земено порано ама не ми се бендиса. иако покрива ама после кога ќе излезеш надвор денски цела се познава
А со редовно користење на оваа пудрава од Bourjois - flower perfection, од прилика барем знаете ли да ми кажете колку време ви траеше?? т.е за колку време ја потрошивте.??? јас заштедата планирам да ја дадам за пудрава и многу се мислам
Јас имам малце посува кожа а за разлика од повеќето , сакам да ми свети малце лицето, да има сјај, порано имаше од ревлон еден шимер како пудра, ептен ми беше погоден ама престана да се произведува. Ги имам пробано повекето шимери и такви слични производи , но не можам да си најдам таква некоја пудра. Ако некој знае да ми препорача, однапред благодарам
И јас спаѓам во редовните употребувачи на пудра, понекогаш дури и 2-3 пати дневно, зависи од ситуација и пропратни дешавки. Најмногу ми траат 3-4 месеци, поретко и 5, зависи од тоа колкаво количество пудра ми е потребно, колкава покривност - дали колку да добијам на свежина, или онака вистинско ставање пудра додека не ги покријам и најмалите несовршености. Индивидуално е, а обично сите пудри доаѓаат во пакувања од 30мл, па рачунај си отприлика колку би ти траело едно пакување.
Пудрава на попуст до 31 е 660 денари, ама ме интересира ако имаш космо картичка колку се фаќа со неа?