Користам пудра на Gosh и задоволна сум, имам пробано речиси секаква пудра, но најзадоволна бев од GOSH, Max-factor second skin i od Loreal.
Пред некој ден ја открив најдобрата пудра на светот!! Другарка ми дојде од Грчка со пудрава, ставив и неможев да се соберам! Го ФОТОШОПИРА ЛИЦЕТО, а лесна е и убава за носење, не делува неприродно. Незнам дали може да се најде кај нас, ве молам кажете ми ако некој знае каде можам да ја најдам!!!
не се залетувај и да ја најдеш кај нас нема да биде истата.. во странство квалитетот е друг и многу подобар.. така да ако можеш глеј да си ја набавиш по некој од грција
Може ли некој да ми каже дали пудрата од maybeline е добра и колку чини? Ја пробав таа од менхетен не е лоша ама нема врска тоа дека била против акни па сакав да ја пробам обаа од maybeline бидејќи ми ја фалат.
Леле јас мака мачам со пудриве. никако неможам да најдам пудра што покрива и што ми одговара на тенот. дека имам жолтеникав тен и мрсна кожа, ретко некогаш да си погодам асална пудра. најдобра до сега ми била импала и менхетен, добро покриваат ама би сакала и нешто ново да пробам. има некои предлози?
[quote="plavusaaa" фала иначе тие vichy ги има во Unique така? [/quote] епа во unique мислам ги нема само во аптека ги има мислам... поззич [/quote] Пудрите Vichy ги има само во Реплек аптеките..колку што знам.
епа во unique мислам ги нема само во аптека ги има мислам... поззич [/quote] Пудрите Vichy ги има само во Реплек аптеките..колку што знам.[/quote] не не ги има во сите аптеки..
Ретко ставам пурда ( може да се рече 2-3 пати неделно). Моментално ја користам оваа пудра братучетка ми од Канада ми ја донесе, ептен е убава покрива се и изгледа природно не знам дали може да се најде тука. Исто така користам и Max Factor и пудрите од AVON ми се допаѓаат
таа на l'oreal ideal balance изгледа ја нема веќе зашто и јас ја барав ама ја немаше нигде и тоа во скопје
Сите што имаат проблеми со кожата на лицето би ви ја препорачала пудрата од АВОН calming effect, многу е добра, покрива се и е наменета за оние што имаат проблематично лице. И не е многу скапа, сега во овој каталог е 389 намалена е. Кој сака можам да го снабдам
Max Faxtor Lasting Performance ми е најпогодена и тоа најсветлата. Минатиот пат демек да сменам земав L'oreal True Match и уште ги немам прежалено парите, полоша пудра амин, цело лице лишаи ми се направи.
stvarnoo jas sakav da ispadnam vo grad sega bas po pudra na loreal taa mineralnata mm True Match natural mislam pisese ili maxfactor no si vikav aj loreal e po kvalitetna iskreno me predomisli so ova zosto imam custvitelna koza a nemozam da se spasam od lisi nikako
И јас сум повеќе задоволна од Макс Фактор!Лореал ми оставаше траги некако,може не одговара на моето лице...
hm izgleda definitivno ke si se vratam pak na stariot i dobar maxfactor iako mnogu ne koristam cesto pudra no za kvalitet i nemie bas bitna cenata sepak lice e neli pozdrav
И јас не користам често, еднаш на две недели да не кажам по капка, бидејќи кожата ми е многу чувствителна, а и прилично чисто лице имам па можам да поминам и без неа. Е сега внимавај Lasting Performance не е за сува кожа. Поздрав