Сега за сега не можам да си дозволам скапа пудра ама сепак сакам да покрива колку што може подобро и да не е толку тешка на лицето.Ја гледав некња пудрата на Aura perfect cover ама не бев сигурна па споделете некои ваши коментари ако ја имате користено или препорачајте ми нештоо
debby mat solution (na debora) е користам еве веќе една година и сум презадоволна, секојдневно користам пудра (не дека имам проблем со акни) но сакам кога лицето ми е матирано ,а со оваа пудра тоа и го постигнувам, не е многу приметлива и нападна, лицето е природно и мазно, не ја оштетува кожата итн итн... само позитивни зборови
ЈАС ЈА КУПУВАМ 380 ДЕНАРИ И МНОГУ ДОЛГО МИ ТРАЕТ ОТИ СИ Е ПОТЕЧНА И СО МАЛКУ ПУДРА ГО ПОКРИВАШ ЦЕЛО ЛИЦЕ
Фалаа девојки, ке си ја набавам во скоро!! Инаку користам од максфактор, и си го упропастив лицето :/
лелелеле, јас лично пудрава НИКОГАШ ПОВЕЌЕ НЕМА ДА ЈА КУПАМ! ја купуив пред година дена... лицето од неа толку ми се упропасти, не можам да ви објаснам. само еден час стои на лице а потоа како да пожолтува... ова е моето искуство, истото и се случи и на братучетка ми, јас НЕ ТИ ЈА ПРЕПОРАЧУВАМ, има и други ефтини пудри кои се многу подобри, пробај со seventeen на пример но ова не го купувај! Сепак, секој индивидуално, може на некој му се погодил поздравче
ајј да прашам некој да каже коментар за оваа пудра од авон дали е добра? да не се појавуваат некои брунчиња или нешто сл. или па некоја друга да барам ?
Последна купена пудра ми е оваа,прилично задоволна, со оглед дека имам комбинирана кожа,со малку камена пудра на Т зоната трае подолго и дава природен изглед.
Ги имам користено следниве пудри за лице: Manhattan, Giordani Gold, Seventeen... и задоволна сум од нив.
Другарка ми има мрсна кожа а и има мозолчиња и можам да кажам дека многу убаво покрива. Најубаво од било која што ја користела досега.
И мене ме интересира мислење од некоја феминка што ја има користено пудрава,ја видов пред некој ден во парфимерија 230 денари чини,но немам прочитано никаде за тоа каква е,колку е трајна,дали убаво покрива...Ве молам коментар за пудрата trendy
Убаво покрива,трајна е,но меѓутоа што јас имам мрсна кожа мене не ми одговара.Би ја препорачала за нормална/сува кожа.
Денес ја зедов timeproof radiant пудрата за да ја пробам,меѓутоа се мислам да ја сменам за Макс Фактор lasting preformance.Имам мрсна кожа и некое мозолче. Некој да ми дај мислење што ги има користено овие пудри?