Течна пудра за лице

Discussion in 'Лице' started by angel, Nov 23, 2009.

1. CIA

CIA Популарен член

А која е таа нова на Буржоа (или боржуа,сеуште незнам како е точно :D ) оваа каменава јас за што зборувам што беше на акција или имаат некоја друга?
    И оваа каменава за што прашувам јас,покрива ли ? :?:

2. A-j-a

A-j-a Популарен член

Оваа е новата, 640 денари во Космо. Ја купи некој пудрава да сподели импресии?
    [​IMG][​IMG]

3. soncicko

soncicko Истакнат член

ја земав bb cream од garnie дефинитивно е крем за лице покрива моментално ама после неколку саати нема ништо

4. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

http://farm4.staticflickr.com/3586/3482308797_44818836fd_z.jpg?zz=1
    дали некој од вас видел низ град пудри на Carlo di Roma јас порано ги користев ама нешто во последно време не можам да најдам а многу ми се допагаа многу беа лесни на лице и го изедначуваа тенот ..едноставно најпогодена пудра до сеа сто сум ја имала :)

5. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Artdeco ја има во Ким и Шатци. И во Космо треба да ја има.
    Во Ким е 840, а во Шатци 860 денари ;) .

6. Em4ii

Em4ii Истакнат член

девојки која пудра би ми ја препорачале бидејќи имам белек на лицето и сакам да го покриам имам испробано секакви пудри ама по 2 сати како ништо да не сум ставила

7. ivona83

ivona83 Активен член

zedov nova pudra ama pred se moram da kazzam deka imam MNOGUUU problematicno lice... zedov od edna nova kolekcija LR kozmetika i WOW ...navistina sum iznenadena...znaci stvarno mi prekri se...i sto e najinteresno...navecer koga go mijam i cistm liceto povece vreme mi treba zasto pudrata ubavo pokriva ama i e trajna...i nemma nikakv problem a ja koristm vece 2 meseci:) pozz se nadevam deka ke pomognam

[mod-kirilica:2ah1meef][/mod-kirilica:2ah1meef]

8. makedonista

makedonista Активен член

Каде ја има таа колекција?? Како се вика со цело име?

9. wolf4e

wolf4e Популарен член

Mисс назад имаше пишувано дека била потешка пудра :?: значи за мене не е,повеке ми одговара хелти миксот и таа 10 hours sleep efect,повеке нема да ги сменам,одлични ми се

10. eli25

eli25 Форумски идол

Дали е убава пудрата во прав на Орифлејм? Ја видов 300 ден и сакам да ја порачам,ја имам користено оддамна и беше солидна,е сега гледам опакувањето е сменето. Инаку до сега користев Аура во прав,-оцена 4-ка :)

11. SuNsHiNe989

SuNsHiNe989 Истакнат член

На девојките со сува кожа му ја препорачувам пудрата од MAYBELLINE AFINITONE прекрасна е и не е многу скапа јас ја користам еве веќе 4год. многу ми ја хидиратира кожата и многуууу прикрива и освежува.Туку сакав да прашам дали некој ја има користено камената пудра од MAYBELLINE AFINITONE дали ја суши кожата и дали прикрива????

AlanisM likes this.
  12. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Јас ја имам. Ја зедов од Велес. Многу ми се допаѓа ама немој да порачуваш по некој бидејки нијансите не се поклопуваат со некои др. Мене искрено ми се допаѓа

13. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Може некој да ми каже во кој Зегин ја има Ревлон пудрата и дали имаат тестери? Благодарам.

14. Rubiii

Rubiii Популарен член

Ревлонот ја има во поголемите продавници на Зегин (со сигуурност во оние кои работат 24ч), за да не луташ јави се по телефон во продавници кои ти се блиску и ќе си прашаш и за тестери и дали воопшто ја имаат.
    Најсигурно ти е вака, бидејќи јас кога барав пред 2 недели им беше само што дадена и последната и ми рекоа дека најсигурно е да си звонам да прашам однапред. :)

15. lil13

lil13 Активен член

Burjois камена пудра, најдобра.

16. ANGEL1

ANGEL1 Истакнат член

И јас не ти ја препорачувам био детокс, во почетокот бев задоволна ама сега имам места кај што ми се прават лушпички и многу ми го суши лицето,многу е тешка за нанесување. Пробај некоја друга.

17. ivona83

ivona83 Активен член

Makedonista козметиката се вика LR cosmetics, нова е во МК...само по тие што се зачленети ја има, вака по продавници ја нема, нешто како Орифлејм и Авон, таква фирма ама со многу јак квалитет, а во светот е меѓу првите 10 или 15 по квалитет.Тоа го знам и тоа ти го кажувам :) Поздрав.

18. Anicka.B

Anicka.B Истакнат член

Познаваш некој член во неа од Радовиш, Штип или Струмица ????

Инаку за прв пат ја купив Ревлон колор стеј 800ден инаку од една парфимерија и мислам дека не ми е бас нај нај иако само еден ден до сега ја користам.Имам мрсна, проблематична кожа која некогаш може и да се лупи ( ако е мрсна ) сум ја утнала со пудрава?????? :(
    А наместо Ревлонот ми нудеа на менхетен некоја нова не ја ни видов 790 денари беше , пробав од нејзиниот тестер ама некако не ми факаше око :^)
    Како и да е , морам да ја истрошам оваа па можеби во меѓувреме ке ја најдам совршената и идеална за мене. Ми треба малку повеќе покрива , знаете за некоја таква? имам тука таму флеки од исчезнати акни па затоа а имам и проширени пори да не заборавам да кажам

19. ivona83

ivona83 Активен член

И мојата кожа се лупи исто така...и кога ставав пудра се познаваше и сега ми се лупи ама фала богу не се познава...вака срам ми беше да излезам у сред зима, а мене кожата ми се лупи :)

20. girl-miri

girl-miri Форумски идол

fajlovi/image/62153

Девојки ја користел некој пудрава? Добра е? Имам мрсна кожа и моментално си земав одлична течна пудра, но ми треба и камена...дали е добра оваа?