Мајка ми ја користи уѓте од 14 години и нема никакви акни на лицето вели дека ги суши акните... Јас користев импала ама премнгоу ми е јака и ми го суши лицето и предизвикува црвенило така да и јас почнав да ја користам Јанг Дерм и преедобра ми е само за брзо време ми се впива во лицето
за сува кожа ама ептен да покрива ( да покрива и пегички ) досега ги користев импала и ингрид ама сега некако не ми одговараат
Феминки имам мрсна кожа на Т-зоната а нормална на другите делови од лицето. Ве молам кажете ми дали кје ми одговара оваа пудра и колку пари е? Ви благодарам однапред
Е не знам сега колку се. Оди види прашај па ако ти одговара цената земи нема да се каеш. Добри се и покривни.
а дали некој ја пробал оваа новата пудра на лореал ,1 2 3,со 3 те коректори у неа што е со зелен коректор жолт и виолетов ?
Јас ја имам,и добра е ,покривна,ама јас имам некако како посува сега кожа,и не ми одговара баш баш можи летово кога ќе почни да ми се мрси лицево ќе биди подобра,а инаку не е лоша ама баш ич
Како до чисто лице? Девојки имам мрсна кожа, сакам да ве прашам која пудра би ми одговарала, кога излегувам мора да го скријам со нешто лицето?
бев денес во зегин и кога ми ја кажа цената не можев да ја најдам вратата 1160 ден. ilent: кажувај друга (овој пат поефтина)
Во моментов и јас користам Ревлон и сум задоволна, само не сум си ја погодила баш нијансата, малку потемна сум зела, ама ок ми е
Девојки дали ја имате користено оваа пудра? Не знам колку се гледа на сликата , иначе на неа пишува Deline и мислам дека е од Илирија..За каква кожа и за која возраст е? Некои критики пофалби Сакам да си земам, ама прво си реков тука да прашам
Би ти ја препорачала оваа но јас не сум задоволна ко порано нешто во составот е изгледа сменето, инаку е 495 денари во Зегин. За сува и чувствителна кожа е, лесна пудра, со мала покривност. Првиот пат кога ја купив ми беше супер, сега па и не баш. Ако сакаш исто евтина и сигурна опција ти е и оваа, од пудрава до сега никој не се пожалил, за млада кожа е со пчелин восок што е супер за сува кожа и е попокривна од првата. Јас планирам да си ја земам наредно да присоберам пари, инаку е мислам околу 400 денари
ја мислам дека оваа е за мрсна кожа, јас има сува - нормална кожа и ОВАА ПУДРА МИ Е НАЈГОЛЕМА УТКА не одговара на мојот тип на кожа околу 400 500 ден е мислам amа зато сега си се иформирам за се
да да за комбинирана и мрсна кожа е,јас ја имам потполно ја матира кожата,добра е али повеќе ми е како вечерна пудра
Охоо им качиле цена до небеса. Јас ги имам земано дупло поефтино негде. Е па не знам освен на Макс фактор Икспириенс да ја пробаш. Има масло во неа, ама не е нешто екстра. Како и да е кожа бара претходно крема за лице да се нанесе па пудра. Практикувај ова зашто пудрите секако сушат кожа какви сака нека се.