лелеее колку сум пишман аџија си ја купив на менхетен, и пред тоа ја имам користено, ама сега некако ептен измелезена ептен ми го суши лицето, безвеза некако ми е. како распукано да ми е мора нова да купам
Zasto be Manhatten e super jas sum ja koristela! Neznam mozebi ti imas mn suva koza, pa pred da ja naneses stavi nekoja krema no ne mnogu malku kolku da ti go navlazni liceto manhatten pudrata ne e voopsto masna mozebi zatoa! probaj so krema prvo! caos
да, имам сува кожа, и секогаш прво нанесувам крем па потоа пудра. знам дека менхетен е пудра за мрсна кожа (нели дека е мат), ама ептен ми е убава и затоа ја зедов. ама изгледа нешто фалш е се во парфимеријата од кај што ја земав. претходно, последниот пат кога зедов на макс фактор и таа беше за никаде , а пред тоа убава беше.
Јас користам MaxFaktor colour adapt....И презадоволна сум....мат е и покрива све....ама сега треба да ја сменам пошто ја користам скоро 2 години....знам дека се менува...не знам која да си купам оваа ми е при крај. Ај препорачајте некоја добра?
немој да користис теЧна пудра посто козата ти е мрна ги затвара порите земи си камена од исадора покрива и ти дава светкав тен
јас моментално си користам CAMOUFLAGE CREAM ATRDECO го имам купено во сатци парфимерија и како покрива и флеки и мали мозолцинја дури и тетовази модринки мало е скапо е ама вредно
И јас имам мрсна кожа и единствена пудра која ми одговара е Manhattan мат. Малце е тешка ама ептен покрива и го немаш оној "мрсен" изглед како после течна пудра.
Aман више ние со Менхетенов напнавме! Треба процент да бараме за реклама Којзнае колку пудри сме продале преку форумов.... Туку шала на страна, многу е добра пудрата, љубов на прв поглед за малку пари
Сега си го купив ова... Најново е, и никогаш немам користено есенс пудра, ќе видам какво ќе ми го прави лицето...
мислам ова е хајлајтер, не е за цело лице. од кај ја зема?? ја имам едно лакче од есенс од хрватска ама тука не сум видела дека ги има
Eдна моја другарка работи во Мuller (Во Љубљана иначе), низ Македонија незнам дали ги има, па ми ја препорача оваа зошто имам суво лице. Во право си не е за цело лице, хајлајтер е. Ми рече дека е најнов производ, и дека тие што го купиле биле задоволни. Инаку досега користев Севантин, oкеј ми беше, но ај да сменам си реков. А да, и кожава ама ич не ми ја трпи Импала. Еднаш ставив и ми се чини дека имав 5 кила бетон на лицето ставено.
Абе како Импала си ставала, една од најлошите пудри е моментално на пазарот. А Севантин е супер за млада кожа.
Многу убаво изгледа поготово со праска или розе руменило. Ако имаш сува кожа можеш и некој во течна или мрсна форма да пробаш.