Најубава пудра мене ми е на макс фактор мислам дека е околку 500-600 ден и импала таа е мислам 180ден ама стварно е многу убава така го матира лицето
Девојки да не има некоја користено од тие пудрите шо се по 3000 денари? Мислам дека на Dior се толку. Би дала пари ако знам дека стварно вистински покрива и ако дава преубав изглед на лицето.
а некој има ли користено пудра на Gosh... ми ја пофалија,и се мислам дали да си ја земам таа или пак новата на seventeen..
ауу, мене на севентин не ми е баш нешто! а другарка ми ја има користено гош. вика преубаваа била стакло, ама после на друго место ја купила, и фејк била, бе била добра ко предходната! така да, прирази да не те прелажат провери пред да ја купиш дали убаво крие
Јас ја користев на revlon и се префрлив на max faktor, но како со сум задоволна од revlon color stay од никоја до сега имасш за нормална до сува кожа и за масна кожа ептен покрива чини негде 760 ден ја користив цела година едно паковање и е супер а посебно е добра во комбинација со камената пудра на max faktor
ако мислиш на течната deborah color copy одлична е, покрива совршено, и се впива многу природно, изгледа ко да не си ставила пудра, и камените пудри се добри
Не купувај на Диор не се покривни. Додуша јас мојата ја ставам само кога ми е чисто лицето и за денски излегувања. Подобро нарачај си Estee Lauder фотошопира. Јас барав во Космо ама го немаат Face Primer-от што јас го користам, имаа течни пудри во стаклени и крем амбалажи но тие ми се ризични. Ако го најдеш ова пакување без размислување земај го
Дали мислиш на оваа пудра ? Бидејќи од Дебора ги има повеќе... Ако мислиш на оваа, јас ја имам користено и можам да кажам дека е одлична , густа е, лесно се размачкува и има голема моќ на прекривање. Инаку оваа е за сите типови кожа...
http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... 9,r:10,s:0 За оваа пудра на Дебора ви велев... ја има користено некој и каква е?
Имам 14 год. и поради проблематичната кожа секојдневно користам пудра од оваа сега не знам од која фирма е не сум многу задоволна па има некој да ми препорача некоја камен-пудра за мрсно и проблематично лице
сум ги исчитала цели 51 стр, и се одлучив за manhattan , единствено од неа има само задоволни нема никој што се жали