A може ли да ни кажеш од кај си ја купи,зошто о мене ми треба ем каменава ем оваа многу се добри позз
Секако дека ќе ви кажам, сега приметив дека најбитното го заборавив Од каде ги земав Иначе пудриве ги купив од парфимерија Ким во ГТЦ во другите парфимерии во гтц не ги барајте ги нема како акција потрошени се. Поздрав
jas koristam pugra YANGDERM od alkaloid i taa e dobra i ne e skapa pa probajte [mod-kirilica:2dpzsv2i][/mod-kirilica:2dpzsv2i]
AAAAAAAA мора да си ја земам акцијата на Макс Фактор!!!! Но моментално т`нка сум со кеш, треба да земам утре 4 карти за Таксират и ќе останам без е**ан денар! Ако земе некој понатака, нека ме извести до кога ќе ги има на акција, да не се тегнам за џабе до ГТЦ! А очајно ми требаат, пошто каменава со течнава на Менхетен, џабе што се ист број, не ми се совпаѓаат Поздрав
камената обично се зима посветла затоа што кога ке се стави над течна потемнува и ја нема истата нијанса како во опаковка
како нова овде на форумов ајде и јас да дадам мое мислење иако немам некое големо искуство во користење на пудрите ми се допагаат пудрите на max factor и revlon cs иако според мене подобра е ревлонот но ете ми заврсува maxfactorot па ако имате препорака за добра пудра имам нормална до сува кожа,чисто лице барам само изеднаценост на тенот не ми треба големо покритие поздрав
според мене ни една ! а за акцијата излези и види си, никој не ти знае за сигурно и каде има и каде нема
Таа на Севентин прави маска ефект, многу се познава. Таа на Авон немој никако, само малце го замрсува лицето и ништо повеќе. Менхетен не сум ја пробала, а Џордани е убава, ама не нешто посебно. Разгледај и размисли за нешто друго, има и подобри за таа цена.
Јас сум за Менхетен и срдечно ти ја препорачувам... Сите сум ги пробала, ене ги Авон и Севнтин прашина фаќаат во купатило, Џорданито и ја поклонив на мама и она си ја користи А Менхетенот бидејќи секојдневно ја користам пред крај ми е и ме фаќа паника
јас таа од авон ја користам,ако имаш нормална кожа и без некои недостатоци одлична е, мене веќе 4 шишенце ми е и одлично ми одговара NUDE нијанса и сите ме прашуваат каква пудра иамам ставено и далиимам ставено затоа што многу природно изгледа таа од севентин ја користев ама многу тешка пудра ми е и прекинав да ја користам упте пред 2, 3 години
Karina, таа на Менхетен е најдобра според мене, веќе пишавме предтходно со Хајди. За тие пари, некои 400 ден . е одлична. Многу убаво покрива, мат, и што е најважно, ако имаш било какви мозолки или црвенило и нив ги покрива супер и е антибактериска и ги смирува. Пудрите на Авон не ми се допаѓаат. Ниту една. Џордани не е пудра за зрела кожа? Тие на Севентин сум ги користела, т.е. баш таа пудра. Ништо посебно.
А колку чини и која нијанса ја користиш? Светол тен имам јас, ама не сакам претерано светла нијанса.Како што гледам овде само три нијанси има
Јас ја користам таа 77, и не е како на сликата. И јас имам светол тен, ама сакам нијанса-две потемна, затоа што сум плава. Ама убава нијанса дава, го матира лицето, нема да зажалиш.
Друга е таа на Giordani што е за зрела кожа. Giordani ZGold Age Defying Foundation. И мене баш ме интересира оваа Mineral Therapy каква е. Има некоја од вас искуство?
Јас имам исто така многу светол тен, моментално ја користам 75ка-та но чудо темничка ми е. 77мицата не ми двоеше толку, баш ми се адаптираше на лице. А 76ката најмногу ми одговара. Сега таа ќе ја земам. Делуваат многу темни, нека не те плаши тоа. На лице многу природно изгледаат. Пробај тестери во парфимерија. Чини околѕ 450 денари...
Таа на Џордани за зрела кожа никако не би ја користела.Ппрашував за оваа Минерал терапи, демек ја смирува кожата пишуваше на неа.Баш синоќа ја видов во Орифлејм каталог и беше намалена за само 400 ден изгледа промотивна цена, ама сега го отворив на нет каталогот поскапа е ..изгледа каталогот што го гледав е за претходниот месец Ама сепак на а Менхетен ќе си ја земам и јас.Убедливо звучевте Фала ви женски за инфото Ај ако има некој искуство со оваа на Џордани, и ако знае колку пари е моментално во новиот каталог на Орифлејм нека пише
Еве баш најновиот каталог го имам и 399денари е промотивно. Значи зборувам за Giordani Gold Mineral Therapy Foundation. Се мислам дали да ја пробам.