Течна пудра за лице

Дискусија во 'Лице' започната од angel, 23 ноември 2009.

1. secretPrincess

secretPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    9
    A може ли да ни кажеш од кај си ја купи,зошто о мене ми треба ем каменава ем оваа многу се добри позз

2. makicko

makicko Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1

Секако :) дека ќе ви кажам, сега приметив дека најбитното го заборавив Од каде ги земав :lol: Иначе пудриве ги купив од парфимерија Ким во ГТЦ во другите парфимерии во гтц не ги барајте ги нема како акција потрошени се.
    Поздрав

На dancesrce му/ѝ се допаѓа ова.
  3. dancesrce

dancesrce Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    jas koristam pugra YANGDERM od alkaloid i taa e dobra i ne e skapa pa probajte

[mod-kirilica:2dpzsv2i][/mod-kirilica:2dpzsv2i]

4. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    И јас ја имам пудрава и многу сум задоволна, прекрасно финишира, је препорачувам

5. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    AAAAAAAA мора да си ја земам акцијата на Макс Фактор!!!![​IMG] [​IMG]

Но моментално т`нка сум со кеш, треба да земам утре 4 карти за Таксират и ќе останам без е**ан денар!

Ако земе некој понатака, нека ме извести до кога ќе ги има на акција, да не се тегнам за џабе до ГТЦ![​IMG][​IMG]

А очајно ми требаат, пошто каменава со течнава на Менхетен, џабе што се ист број, не ми се совпаѓаат :(

Поздрав

6. unique-s

unique-s Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    9
    камената обично се зима посветла затоа што кога ке се стави над течна потемнува и ја нема истата нијанса како во опаковка

7. Skorpija87

Skorpija87 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    68
    како нова овде на форумов ајде и јас да дадам мое мислење иако немам некое големо искуство во користење на пудрите ми се допагаат пудрите на max factor и revlon cs иако според мене подобра е ревлонот но ете ми заврсува maxfactorot па ако имате препорака за добра пудра имам нормална до сува кожа,чисто лице барам само изеднаценост на тенот :) не ми треба големо покритие
    поздрав

8. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Па прочитај де малку по темава, ќе прочиташ различни искуства, па сама процени каква ќе купиш :D

9. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Од овие четири, која е најдобра :?: Никако да се одлучам :worried: А акцијата на Макс Фактор трае ли уште :?:

10. unique-s

unique-s Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    9

според мене ни една !
    а за акцијата излези и види си, никој не ти знае за сигурно и каде има и каде нема

11. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.263
    Допаѓања:
    57.075
    Таа на Севентин прави маска ефект, многу се познава. Таа на Авон немој никако, само малце го замрсува лицето и ништо повеќе. Менхетен не сум ја пробала, а Џордани е убава, ама не нешто посебно.
    Разгледај и размисли за нешто друго, има и подобри за таа цена.

12. HeidiDiWalt

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Јас сум за Менхетен и срдечно ти ја препорачувам...

Сите сум ги пробала, ене ги Авон и Севнтин прашина фаќаат во купатило, Џорданито и ја поклонив на мама и она си ја користи :)
    А Менхетенот бидејќи секојдневно ја користам пред крај ми е и ме фаќа паника :D

13. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    јас таа од авон ја користам,ако имаш нормална кожа и без некои недостатоци одлична е, мене веќе 4 шишенце ми е и одлично ми одговара NUDE нијанса и сите ме прашуваат каква пудра иамам ставено и далиимам ставено затоа што многу природно изгледа
    таа од севентин ја користев ама многу тешка пудра ми е и прекинав да ја користам упте пред 2, 3 години

14. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.611
    Karina, таа на Менхетен е најдобра според мене, веќе пишавме предтходно со Хајди.
    За тие пари, некои 400 ден . е одлична.
    Многу убаво покрива, мат, и што е најважно, ако имаш било какви мозолки или црвенило и нив ги покрива супер и е антибактериска и ги смирува.
    Пудрите на Авон не ми се допаѓаат. Ниту една.
    Џордани не е пудра за зрела кожа? :^)
    Тие на Севентин сум ги користела, т.е. баш таа пудра. Ништо посебно.

15. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    А колку чини и која нијанса ја користиш? Светол тен имам јас, ама не сакам претерано светла нијанса.Како што гледам овде само три нијанси има :?:

16. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.611
    Јас ја користам таа 77, и не е како на сликата.
    И јас имам светол тен, ама сакам нијанса-две потемна, затоа што сум плава.
    Ама убава нијанса дава, го матира лицето, нема да зажалиш. ;)

17. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Друга е таа на Giordani што е за зрела кожа.
    Giordani ZGold Age Defying Foundation.

И мене баш ме интересира оваа Mineral Therapy каква е. Има некоја од вас искуство?

18. HeidiDiWalt

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Јас имам исто така многу светол тен, моментално ја користам 75ка-та но чудо темничка ми е.
    77мицата не ми двоеше толку, баш ми се адаптираше на лице. А 76ката најмногу ми одговара. Сега таа ќе ја земам.

Делуваат многу темни, нека не те плаши тоа. На лице многу природно изгледаат. Пробај тестери во парфимерија.

Чини околѕ 450 денари...

19. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Таа на Џордани за зрела кожа никако не би ја користела.Ппрашував за оваа Минерал терапи, демек ја смирува кожата пишуваше на неа.Баш синоќа ја видов во Орифлејм каталог и беше намалена за само 400 ден изгледа промотивна цена, ама сега го отворив на нет каталогот поскапа е ..изгледа каталогот што го гледав е за претходниот месец :?: Ама сепак на а Менхетен ќе си ја земам и јас.Убедливо звучевте :)
    Фала ви женски за инфото :*

Ај ако има некој искуство со оваа на Џордани, и ако знае колку пари е моментално во новиот каталог на Орифлејм нека пише :)

20. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Еве баш најновиот каталог го имам и 399денари е промотивно. Значи зборувам за Giordani Gold Mineral Therapy Foundation. Се мислам дали да ја пробам. :wasntme: