Значи нов бил каталогот што го гледав вчера..Е сега и јас се двоумам дали оваа да ја пробам или Менхетен
Ич не се двоуми ти кажав едит: ја па ко дистрибутер на Менхетен да сум, на пола град му ја препорачав пудрава
Викате менхетен е добра? Хммм баш за некоја недела ќе ми се истроши, јас преспоро трошам пудра. Па ќе си ја купам оваа од менхетен ако не. Него суво ми е лицето, дали е доволно хидратантна? Oваа од Мејбилајн моментално е мнооогу хидратантна, ама јас сум за менување на пудра по одреден период. Да се проба се. Јас купив сјај од Менхетен сеа и преееееееубав е, долготраен е. Прв пат користам козметика менхетен.
Не..за мрсна и проблематична кожа е. Пудрата е течна но на допир е сува, прашкаста, така да дава мат изглед и ги абсорбира мастите на лицето. Не е за сува кожа оваа антибактериската. Менхетен има колекција и со хидратантна пудра но таа не сум ја пробала. Појдете во некоја по-снабдена парфимерија, што е застапник на Менхетен, каде што ќе можат да ви објаснат и да си пробате тестери.
во ред е маја8 ја пролистав темата но барав препорака за сува кожа а не за мрсна и проблематична ако ти смета сто сум прасала не морас да коментирас мислам дека нема нисто смесно во прасањето се извинувам со ова не мислев да те навредам поздрав
Ме интересира за Max Factor - Age renew...Кој што ја има користено и ја користи дали е задоволен, дали добро покрива без да цементира и дали е за нормална кожа?Ама сакам искрени препораки.
Сестричке јас ја користам Max Factor - Age Renew, веќе 1 година и сум многу задоволна од пудрата. Покрива се и е за нормална кожа и јас најтоло ти ја препорачувам! Зарем сестричката ќе си ја лажам
мене баш денес ми дадоа тестер од оваа новата на макс фактор..ама не сум ја пробала..инаку според мене најдобрата пудра е ревлон colorstay
вечер ке ја пробам душо и ке ти кажам каква е искрено, бидејки сум многу прибирлива кога станува збор за декоративна козметика
Јас имам пудра на Max Factor ама воопшто не ми се допаѓа, ептен кожата ја прави за никаде. Сите ја фалаат, па се мислам да не е некоја фалсификат. Пред некој ден си купив Miss Sporty, ама и таа некако не ми е.. Сега се мислам да си купам на Seventeen или на Manhattan кој би ми ја препорачале?
Гледам имаш 18 год. затоа ќе си земеш полесна пудра како Делине,Севентин на пример.Немој од сега со потешки пудри да го навикнуваш лицето.
Јас имам комбинирана кожа, на Т зоната ми е мрсна, а на образите ми е сува. Ја користам оваа менхетен пудра. и на образите пред да ја нанесам ставам малку крем за подлога, и лицето ми го прави стакло. Порано од сите пудри светкав на носот и на челото, со оваа перфектно ми излегува. Башка што многу долго трае јас барем оваа долго ја користам, преубава ми е. И ја препорачувам на сите со комбинирана кожа.
^^^ Ја користам истата веќе подолго време...презадоволна сум! особено ми се допаѓа тоа што оваа пудра е доста трајна! Ем покрива убаво, ем е трајна, ем не е скапа (околу 400 денари)
а има ефект како да си ставила пудра во прав или камена одозгора?? или изгледа како и другите?? јас сакам да ја пробам, зш не сакам да се шлакам со 2 пудри за преку ден, ме мрзи иако од ревлонов тешко ќе се откажам хехех
Кај мене има, не е сосема течна, како прав да има во неа, не знам како да ти опишам пробај ја на тестер ке видиш дека е како сува, и премногу покрива, јас ептен сум задоволна. Не е како другите, топло ти препорачувам да ја пробаш.
сабајле си ставив од Max faktor Xperience,и што да кажам пудрата според мене е прекрасна,дава свежина на лицето,покрива доволно,но сепак мој совет,пред да купете било каква пудра побарајте тестер и искусете го директно на кожата на лицето..дома пред огледало на измиена и претходно намачкана со хидратантен крем за лице