Во Cosmo Tinex на промоција. Како што гледав you tube доста добро изгледа пудрава на лице и е со голема покривност.
Јас долго време ја користев time plus и без задоволна. Добра е , а ги има по сите по снабдени парфимерии.
^ Јас таа Тајм плус во една парфимерија ја видов околу 450 денари имаше цена. За покривност мене ми ги покрива пегиве.
Јас кога почнав да ја користам беше околу 350, ама после почна да и скока цента,а ништо чудно да стигнала и до 450. Провери насекаде ја има, дури и во Рефан ја имам сретнато.
Провери си и во Зегин. Јас од таму ја имам купувано и по обичај била поевтина одколку во парфимериите.
овие две ги имам, првата е можеби по покривна ама повеќе ја сакам втората зашто немора да ставам многу камена пудра одма сама се зацврстува на лицето а првава пак морам да правам дополнителни корекции од време на време... единствено што ми е утната кај втората е бојата, земав најсветла број 70 ванила ама мене пак ми е темна а првава ми е број 51 и ми е таман за боја
Јас ја имам оваа пудра, ама веќе не ја користам. Многу е тешка пудрата.. Јас сакам лесни пудри. Добро покрива, но не е за преку ден, премногу изгледа вештачко. Ја користев понекогаш за навечер. Би ја препорачала за постари жени
Дали некој знае колку пари е пудрата на MAC и дали некој ја има користено задоволен ли е ....позззз4е
Баш напротив јас имам сосема спротивно мислење за пудрава. А немам проблематично лице, баш ми беше лесна, како крем. Јас бев задоволна, никако не можам да ја сместам во тешки пудри.