Женски,читав пред некое време тука некоја пудра,ми се чини Менхетен или Мејбилајн беше,нешто викавте покривна била ама имала и цинк оксид за лечење акни.. Може да ми кажете за која точно се работи,цена и каде во Скопје да ја најдам?
^^ Цена 455 ден. ја гледав во Cosmo, а ја има и во Шатци. Ама и од неа се жалеа тука на форумов дека откако и го сменија пакувањето - ја расипале.
Во Скопје ја нема нигде се утепав барајки ја а по другиве градови не знам, изгледа ја има само накај Битола, Прилеп натака тој дел
мислев дали ја има во космо, дм, јуник... прочитав пред некој ден од Мишела имаше коментар за пудрава дека е нова, ама ја немам забележано нигде
Ингрид козметика во Прилеп има баш во секоја парфимерија Веќе гледам и моливчиња,сенки, се имаат Не знам зошто по другиве градови нема А конкретно за пудрата, во тубиче што е, ја пробав онака, и за оние со комбинирана и масна кожа не е/ И тоа баш не е. Многу е мазна, леплива, што баш и не оди во прилог за веќе лепливо лице
Во која парфимерија точно има Ингрид пудри,и да има избор на нијанси?? Јас сакам таа што е со пумпица да ја пробам,каде ги има сите нијанси и имаш ли пробано нешто друго од Ингрид и какви им се производите ?? фала однапред
^^^Во Кики, во Дива, наспроти Дива, во онаа до Каспер на ќошето, во Хит на булевар, чак и во маркет имам видено ама не се сеќавам во кој Јас ја пробав во Кики, ги имаат сите нијанси и ми рекоа дека во моментов им била најпродавана пудра Спојлер А да, имам моливче за очи, си го купив дури 60 денари од маалска продавничка пред недела дена, тегет боја, не е лошо, црта убаво, е сега трајно не е, по саат два се растекува, ама јас го ставам него и врз него иста боја сенка па трае, добро е
Баш денес си земав игрид течна пудра ама не онаа што е со пумпица, туку обичната од 180 денари прочитав толку позитивности а и продавачката ми ја пофали, е сега гледам некој викаат како паштета била оваа пообичната аман не ме радујте пред време
Јас сакам да земам игрид течна пудра онаа со пумпица шо е 300 или 400 е незнам..Ама денес ја барав и не ја најдов во космо ќе видам по овие други парфимерии..Иначе имам нормална кожа
Користев од Gosh и задоволна сум покривна е многу, но порачав една пудра од Орифлејм евтина беше и задоволна сум многу е покривна
Пудрата не се вика игрид туку ингрид инаку ваљда ја има само тука прилеп-битола и јас сум од таму, и тука ја има во сите парфимерии.
нема одредено за каков тип на кожа е, може секој да ја користи и на сува и нормална па мислам дека и за мрсна бидејќи има и матирачки ефект