можете и да си земете некое малечко кутивче од крема или било што и да прашате дали може од тестерот да ставите малку колку да ја пробате, па дома шлапајте се јас немам пробано така ама не би ми било срам што знам...
мислам дека нема да ти дозволат затоа се тие тестери таму а да пробаш да видеш и ако ти се допаѓа да си купиш а иначе и срамота е за дома да бараме , ако е така никогаш не би имало тестери да се проба таму.
океј де, јас само дадов предлог, мене не би ми било срам да прашам, нема сеа од сите пудри ти да си земеш, конкретно од некоја ако се мислиш. ако ти рече неможе, неможе, bid deal
Пудрата што ја правевте муабет од Севентин Мат плус ја има во космо баш денес бев ја видов 660 ден е.
^ Во кое Космо? Во тоа на Трета Македонска Бригада ја нема, само таму проверив зашто најблиску ми е. Ту мајката, да знаев дека за толку време станува збор немаше да се избрзам за оваа другава. П.С. Како стојат со нијансите? Мислам, ете на пример тројчето од Натурал Велвет исто е со тројчето од оваа?
Јас ја имам и сум задоволна, како и од сите пудри на макс фактор, едноставно со нив за пудрите нема утка. Пудрата е прајмер, коректор и пудра, лесна е, лесно се размачкува и има убави нијанси. Нормална кожа имам и ми одговара, секако со прво нанесена крема. Еве веке второто шишенце го трошам. Ја има на попуст во дм 600 и нешто е, а редовната цена и е 800 и нешто не се секавам точно. Така да ако сакаш да ја купиш земи си ја на попуст. Ке си се снабдам и јас со уште едно.
Фреш минералс се преубави, и Дадар шминка со нив...јас ја користам камената ептен сум задоволна дава природен изглед не е како другите да се познава дека имаш камена пудра туку баш го измазнува лицето,не мрда, и планирам да ја земам и течната.Скапички се,али вредат стварно,камената јас само за викенди ја користам за навечер,и онака не користам камена преку ден.
Женски, има некоја од вас користено ова, чини-нечини, паштета-не, покривна ли е, едноставно вреди ли? Зборувам за она на десната страна, течната пудра и коректорот. http://mk.oriflame.com/products/catalog ... per=201315 Благодариме Уф, сеа гледам дека линкот не ја дава точната страна, значи станува збор за Џордани голд, стр. 83.
http://www.aura.co.rs/index.php/izdvaja ... -lice.html Ја би збор-два некоја девојка ако може за ова чудо. И не забележав дали го има во ДМ, после ќе поминам баш да видам, па ако некој има информации нека напише, ако не... јас ќе напишам. Изгледа солидно вака.
конкретно тааа ја немам користено но имам користено друга џордани исто тзка во такво шишенце беше па не да сум задоволна презадоволна сум околе 500 денари мислам беше кога ја користев и немам зборови тоа е прва пудра која што не се растекува , која што ми дава совршен тен на кожата а при тоа да немам топчиња или остатоци од пудра на лицето едноставно не се познава дека имаш пудра а лицето ти е соввршено. ја оставив да ја користам бидејки ми кажаа дека била за жени постари ид 30 години ма кој ти знае може нема врска , планирам пак да ја порачам . ова е нешто како пудра во прав ? Офф зошто нема цени во каталогот на аура каде може да се најдат производи на аура во скопје ? и како од прилика им се движат цените ?
Во тоа во ГТЦ, а за нијансите не знам не ги видов, само онака и фрлив поглед на пудрава, бидејќи ја имавте коментирано и цената и ја запазив . Инаку денес во космо добиваат роба така вчера ми кажаа.
Ти благодарам.Која нијанса ја имаш ти?Јас предходно користев Ревлон 180,ама сега од кога и го сменија составот сакам да ја сменам.
Женски ми треба помош Ја користам моментално Time plus нијанса 2 али досадна ми е веќе сакам да ја сменам Имам нормална, светла кожа и што би ми препорачале вие? Ја гледам оваа Maybelline affinitone minerals ми фаќа око ама не сум сигурна
И јас сакам да ја пробам пудрава, немам некое исфрлено лице и нема што посебно да ми прекрие но битно ми е да има мат изглед.. што би ми препорачала? Дали трае, и колку пари е Благодарам однапред