Јас ги имам и ревлонот (двете за мрсна и сува кожа) и флормар, флормар е 2 пати повеќе покривна од ревлонот!
Јас мислам ревлонот е најпокривна и ако се убедиш да ја купиш земај ја дури е 600 и нешто. Јас додуша прашав во парфимерија во мојот град и ми кажаа дека ќе и одредувале нова цена односно 800.. за ск незнам
Тестери од Ревлонот има во Космо, ама тестери во шишенца, такви малечки тстерчиња од ревлонот досега никаде немам сретнато, а нај евтина е во Зегин и тоа со 100 денари можеби. Само имај во предвид дека нијансите се или многу бели или многу темни а таа баш средната нијанса удира на розево малку. Штета што кај нас не ја носат медиум нијансата.
во кој зегин ако можеш да кажеш во гтц има ја сакам на ванила мислам не ми смета и да е мн светла само како дух да не бидеш а иначе не сум знала да можат да се купат окулу 100 денари а колку милилитри е шишенцето отприлика пошо да знам дали ми се исплати да го купувам
Ако добро ја разбрав M.laDy таа сака да каже дека во Зегин е за 100 денари поефтина од по парфимерииве а не дека цената и е 100 денари.
Се мислам меѓу пудрите на севентин (мат), флормар и римел. Која е најпокривна и најпогодна за мрсна кожа? Барав низ мислењата, но не можам да се одлучам, ако може некој нека помогне
Женски,јас користам Manhattan ама таа ми е многу покривна,а јас имам многу чисто лице.Таа ја користам за вечерно излегување,ама за секој ден како за на кафе или факс сакам некоја што ќе биди како крем,понежна и не толку тешка како менхетенов.Ај предлог некој,цената не ми е битна
Баш денес бев кај една другарка,таа има ББ од Гарние иста како на сликава,ставив за проба и многу ми се бендиса.Нејзината е од Франција,мајка е и ја донесе таму била 11 евра отприлика.Кај нас колку пари е?
Кај нас е околу 360 ден мислам во мојот град ја видов ама мислев дека е неш др не ни прочитав што е сеа имам на мејбилајн ама не сум баш задоволна мн се познава ко ја ставиш нијансата ја погодив ама како глина да имам на лицето,
Јас ја зедов Ingrid mineral silk & lift.. не очекував премногу за парите ама ептен сум задоволна, супер покривна и ми стоеше подолго на лице а не ставив ни камена, а јас камена после течна секогаш ставам ама немаше потреба со оваа. Само што малку ми беше како тешка и потешко ми се размачкуваше ама не е тоа проблем цена од 150 до 170 зависи каде.. еве и демонстрација со со слика од нет.
Девојки каде низ Скопје ја има оваа пудра од Gosh? Сите парфимерии ги поминав низ Куманово и никаде ја нема, во космо ми кажаа дека нема да добивале повторно од таа пудра а мене ми е ол тајм фејворит така да доколку ја има негде низ Скопје кажувајте од утре да се стрчам да си ја земам.
Јас од овие на Авон воопшто не бев задоволна,мислам дека првата беше што ја користев , никогаш веќе и смрди и не ни покрива ни ништо,мој совет земи си некоја поасална, еве по форумов гледам доста ги фалат на флормар и римел