Jac ja купив денес преубава е за мрсна и комбинирана кожа.дава мат изглед ,лесна е а многу убаво покрива.јас ја купи санд2,имам посветол тен.јас мислам дека нема да зажалиш 680ден е.
Производи од кои сте задоволни, а од кои не сте Планирам да си купам течна пудра DELINE.. досега не сум ја користела,дали некоја ја користел и дали сте задоволни или не?
Ако сакаш пудра слична од типот на Есте Лодер, пробај ја на Клиник (од истата компанија се). Во Америка цените им се од 22 до 24 долари (околу 1000 денари би дошло). Имаат и други преубави производи за сите типови на кожа.
Јас еднаш ја имам купено, и лично мене не ми се допаѓа не се размачкува никаква ми беше.и потоа ниеднаш веќе не ставив моето искуство со неа е такво ама секако зависи од типот на лицето може тебе убава ќе ти биде најубаво пред да ја купиш пробај си ја
Ја има ли некој користено пудрата за лице од Catherine Arley ? Ми ја препорачаа па се двоумам дали да ја земам
Јас не сум задоволна од Кетрин Арли течната. Камената е добра, онака, а течната, прво ја зедов јас, за масна-комбинирана кожа, не чинеше, после по време на другарка ми и ја препорачале за сува кожа овојпат, пак не чинеше Ама на секоја кожа различно е
Топло ја препорачувам. :up: За мрсна и комбинирана, иако јас и немам некој проблем со сјај на лицето. Многу покривна, а лесна. На почетокот е течна, но како се размачкува така и се фиксира на лицето. Долготрајна е, нијансите фини, после долго време користам нијанса блиска на мојот тен, Beige 44, 30ml=510 ден. во Јуник. Пудрава 8,5/10.
Дефинитивно пудрите од Авон се најкатастрофални. Јас зедов, али катасрофа е, како со каллива вода да се мачкам, ептен е темна а ја порачав најсветлата нијанса
Имам корисено какви не пудри,од скапи до евтини, од познати до непознати марки.. Првиот месец од користењето бев задоволна, а после тоа почнуваше да ми се лупи кожата. Сега не користам. Ама пред некој ден, го кажав проблемот на пријателка од мајка ми и таа ми ја препорача Impala пудрата, долго траела и имала убав ефект. Има некој користено? Задоволни сте? Цената како се движи? И друго, прашав и во СДП,ама не добив конкретен одговор, ми се допаѓа козметиката на Нивеа, па ако не најдам од таа Импалата, сакам да пробам со нивна пудра и проблемот ми е, дали воопшто има Нивеа течна пудра? Ениуан?
Нивеа има цела палета на декоративна козметика, вклучувајќи и пудри, само мислам дека ги нема во Македонија
Прочтај низ темава има многу мислења за Импала, некој велат дека не е добра де содржела некои штетни хемикали и не знам што уште не, за мене е добра ја имам ја користам за на работа и баш ми е супер, цената мислам дека се движи од 160до 200 денари зависи од каде ќе ја купиш, за пудра на Нивеа не сум слушнала досега за во Македонија но можеби има
Јас ја користам Импалата, ама да ти кажам право во последно време не е таква ко што беше порано, се прават точки по лицето од самата пудра, без разлика на тоа каква подлога ставаш. Инаку не е скапа, би требало да биде до кај 200 денари јас мојата не се сеќавам колку ја земав
Нивеа има декоративна козметика но кај нас 100% ја нема,јас имам купувано од Грција и се многу солидни.
Impala има на пазар , јас од пазар ја купив за 170 мислам дека . И покрива и супер е ама поретко ја користам таа