Мислам дека на Канал5 / Телма ја даваа едно време. Сега не сум сигурна дали ја има, ама кога ќе рекламираат на Канал5 / Телма, ТопШоп-от (не на А1 или Сител) ќе видиш бројче, јави се на тој и прашај дали ја има се уште таа пудра. Јас ја порачав одамна, кога прв пат ја рекламираа.
menheten mi e najubava. sega kupiv nova isto na menheten e, no za mladi e , gi gorela mozolcinjata i sprecuvala nivno nastanuvanje, ama mn e pokrivna , a i za 3, 4 dena mi isceznaa mn mozolcinja
Jas koristev Loreal mineralna pudra i prezadovolna bev,ubavo pokriva i mnogu prirodno izgleda.Za zal ja nema poveke nikade,povlecena e od pazarot a neznam zasto Sega kupiv Deborah 24 i ne sum bas zadovolna,ic ne mi e trajna.Ja ima li nekoj probano mineralnata na Artdeco? ako ima neka pise pozzz
фала ти марама баш ке ја пробам инаку јас до сега користев импала ама сега некако тешка ми е на лицето и сакам да ја сменам па ке ја пробам оваа многу ја фалат
Јас користам од SEVANTEEN 5- ка најмногу ми одговара таа ептен сум си задоволна инаку имам користено и Импала и од Орофлејм и од Авон и од Кетрин Арли ама оваа ми е најубава од нив секогаш ми се нафрлаше лицево.
и јас завчера си ја купив Time Plus od Seveenteen и супер е додуша јас и порано ја имав користено истава ама испробував и други ама сега пак си се вратив на старата
јас користам Impala и многу сум задоволна од неа. Користам бр: 3 а исто така користам и од Avon и сум задоволна но би сакала да ми препорачате некоја добра камена пудра...однапред благодарам
кога станува збор за пудра за лице користам на диор скин нуде, многу е убава и ја користан за посебни пригоди а за секој дневно користење нема подобра од јанг дерм, таа е еднинствена пудра која ми ги смирува акните во периоди кога ке се појават.
И јас имам таква некоја проблематична и мрсна кожа и си најдов од Лореал пудра и многу сум задоволна еве ја .
а колку пари е оваа??? зашто и јас имам мрсна кожа ама која пудра и да ја ставам после 3-4 саати лицето ми свети посебно носот и пудрата ми се брише дали е стварно добра и не е масна?
во сите поголеми парфимерии ги има. да од тука ми е али стварно не ми текнува колку ја земав затоа што пазарев повеке работи ама мислам до 1000 се зависно кој, некој се и поскапи.
Мене до сега најмногу ми се свиѓа AFFINITONE на Maybelline, посебно одговара за помрсна кожа, ама стварно сум презадоволна од неа и вреди за парите...
bourjois imaat preubavi i mnogu ubav sjaj i davaat na kozata. i healty mix i 10hours sleep i dvete mi se prekrasni a i ne se nekoi teski pudri pa da osekas ko maska da imas na liceto