Јас подолг период ја користам пудрата на Ревлон. Но, пред некој ден купив ново шишенце (од Зегин) и ептен се разочарав! Ептен е течна и воопшто не е покривна пудрава. Не знам дали е само оваа пратка таква, дали праткава во Зегин е таква или ја смениле пудрава, ама ептен се разочарав. Да ја потрошам, па ќе треба некоја друга пудра да барам. Најважно ми е да биде покривна, а оваа не е!
Ke mi kazete li za malena pudri dali se dobri bidejki eftini se moze od pazar da se kupat i od zito market jas sum koristela bajagi vreme i mene mi se super no strav mi e da ne e shtetno.... mislenje???
Јaс би ти препoрaчaлa дa си јa смениш пудрaтa Мaленa и Импaлa не се вooпштo квaлитетни пудри имaме пишувaнo мнoгу зa нив вo темaва. И незнaм кaкo купувaте oд пaзaр? Пудрите и oстaнaтите рaбoти им стoјaт нa -10 пa нa +40 степени пa пoсле тoa нa лице гo стaвaш? Имaш бaрем денес избoр пo пaрфимериите пудри есенс, римел ,зa евтини пaри имaш убaви пудри.
Имаш, на есенс , римел , макс фактор , буржуа , сега може има некој попуст во космо , зависи и од кој град си , баш пиши може некоја девојка да ти помогне јас дека сум од Скопје за овде можам да ти помогнам
Навистина не знам која и е редовната цена на пудрата на Estee Lauder, но вчера додека купував во Schatze, наслушнав дека е на попуст со моментална цена од 2200 и нешто денари. Мислам дека попустот трае до утре
^^ Најдобра пудра за мојава комбинирана кожа. Дали некој знае каде може да се најде пумпичка што одговара за шишенцево?
Единственo oвде нaјдoв http://m.ebay.com/itm/Foundation-Pu...l-True-Match-etc-New-/141718992075?nav=SEARCH
Баш сега читам дека супер пасува за пудрава, јас сум немарлива кога станува збор за пудри без пумпица и многу ми истекува. Фала ти
Јас за мојата ја купив од Алиекспрес уште пред година дена ама гледам дека истиот продавач повеќе не испорачува до Македонија. Беше спакувана во вакумирана оригинал MAC кеса и супер одговара на Estee Lauder. Пребарав од други продавачи и гледам дека сеуште ги продаваат и се многу поевтини од eBay па можеш да пробаш да нарачаш од тука. http://www.aliexpress.com/item/Famo...tion-Pump-NC20-NC25-NC30-NC35/1855808893.html
И јас сум заљубена во estee lauder double wear ама ми беше тешка за летно време па купив Lancome Teint idole ultra 24h и топ е поубава текстура има и финишот за дневна светлина и е многу поприроден од double wear.И без проблем издржува 9 часа а и кога ке просвети кожата повторно има убав изглед,за лето и горечтинава топ е
Девојки долго ја разгледувам оваа тема и пак неможам да се одлучам каква пудра да земам за моето лице. Имам мрсна кожа, посебно сега во лето, ве молам да ми препорачате убава пудра со темна нијанса со некоја средна покривност. Фала однапред
На попуст ја земав 2000 ден,а мислам околу 2600 да е ама не сум сигурна,од еликсир на рекорд ја купив