Морав да се рецитирам, се извинувам сум го погрешила името на пудрата, конкретно за оваа пудра станува збор.
Јас ја користам скоро година дена и ми е пред - добра ! Задоволна сум многу , убаво ми покрива скоро се , не се осеќа на лице дека имаш пудра . Мене ми е трајна без проблем ми стои на лице околу 5 часа
Ја зедов пудрава и можам да кажам дека до сега ми се погоди на мојава комбинирана кожа со мрсна Т зона и за некое чудо имаше нијанса ко за мене.
И во Шатци имаат акции на најпродаваните пудри, меѓу кои е и оваа од L'Oreal, @buba4e89 . Ми кажаа дека попустот им продолжува и во текот на август, додека имаат пудри на залиха. @koritsaki ме прашуваше за ова, па еве нека прочита и тука. Попустот се однесува на следните пудри: 1. Flower Perfection Foundation (Bourjois) 870ден - 25% = 655ден. 2.Healthy Mix Foundation (Bourjois) 800ден - 25% = 600ден 3. Rich Treatment Foundation (Artdeco) ГРАТИС Camouflage Cream (Artdeco) 860ден + 380ден = 860ден 4. Infallible 24h Foundation (L'Oreal) 900ден - 25% = 675ден. 5. True Match Foundation 855ден. - 30% = 600ден. Попустите важат за во парфимериите: - Тетово Palma Mall - Тетово Центар - Гостивар - Куманово - Чаир (Princ Market) - Т.Ц. Бисер - Т.Ц. Буњаковец - Центар (плоштад Јадран)
Ќе може ли да ми препорачате некоја добра пудра до кај 400ден. со добра покривност зошто имам многу бубулици и мрсна Т-зона.
Планирам да земам пудра до 300 ден. Имам сува кожа и сакам да ги покрива акните, која ми ја препорачувате вие?
Мене ми треба некоја добра пудра што би можела да ја набавам во некоја од локалните парфимерии, стално ми препорачувате некои добри пудри што ги нема во мојот град. Живеам во мал град, мал избор имаме на пудри. Сепак ако знаете некои што сигурно би ги имало, препорачајте. Ми треба пудра за сува кожа, со лесна покривност, не сакам нешто претешко за мојата кожа. Некаде докај 500 денари.
А од каде би знаеле ние кои пудри со сигурност ги има кај тебе, ако не ни кажеш ? Кажи кои брендови ги има, па ќе ти даваме предлози.
Devojki da ve prasam za Cathreen Arley mousse dale ste ja koristele.prodavackata mi rece pokrivala dosta? P.s.izvinete za lat.od mob pisuvam
Девојки,дали некоја ја користела пудрата meybelline Dream sarin liquid,колу пари е и дали сте задоволни???