Прoбaј јa нa Ревлoн кoлoрстеј пудрaтa зa мрснa кoжa , 780 ден е вo зегин , јa имaш и вo кoсмo и тaму мoжеш дa си прoбaш нa тестер. Мoжеш дa јa видиш и нa Буржуa нoвaтa штo е нo незнaм кaкви се нијaнсите тaa е нaмaленa сегa oкoлу 600 ден е
Јас ги користев и од авон и од орифлејм пудрите ама не ми се допаѓаат, не ги пекриваат акните, сега пред некое време ја зедов мис спорти од парфимерија ама па од нејзе повеќе акни ми се појавуваат. Која пудра би ми ја препорачале вие? До 500 денари некоја.
@sara3 Оваа колекција од Manhattan е препорачана за проблематична кожа како твојата. Јас одамна (иако немав проблематична кожа) ја користев Natural Mat. Покривноста не и е висока како што бараш, но од истата линија има и Perfect Mat која е попокривна. Антибактериски се, па не верувам дека ќе ти предизвикуваат дополнителни акни. Цената им е околу 400 денари. Се надевам ги лечиш акните зошто само со прекривање со пудри нема ништо да постигнеш.
Фала ти за препораката, иначе ги лечам и има ефект но од ова пудра како што кажав повторно ми се појавуваат затоа и побарав препорака овде.
@IamSexyAndIKnowIt Добри покривни пудри на брендот INGRID кои може да ги најдете за само 200 или 230 денари во парфимеријата на Sens
@IamSexyAndIKnowIt јас сум задоволно од неа изгледа природно и убаво нно сепак можеш да тестираш да пробаш па да видеш дали ти се свиѓа
Најдов тестери по дома од Bourjois 123 и се заљубив пак во пудрава. Ја користев пред неколку години ама сега ми легна ептен добро на кожава. Дури и нијансата ми се погоди многу добро 53, а порано ја користев 54, не ми е јасно како. При крај ми е Максфактор и сакам друга, па не знам дали да си ја земам оваа пак. Ама сакам да ја пробам новата. Дали знаете @Sexybaby86 и @Mishela до кога важи попустот?
Не знам до кога важи попустот @marama, мене ми кажаа дека е до крајот на август, но со оглед на тоа што пудрата притигна пред десетина дена, најверојатно ќе потрае и дел од септември. Ѕирни ја, можеби ќе ти се допадне, иако потајно навивам за 123 Perfect. Мислам дека ептен ќе ти се допадне.
Се надевам ќе важи и утре да не ми биде џабе одењето или да купам некоја друга глупост за да не се враќам празна
Ne se sekjavam bas dobro, a 31, 1 vi isto mi e. Sakav i jas da si ja zemam, se nadevav bar do 5 deka kje trae ali nisto. Vaka seedno mi bese
Попустот на новата пудра Bourjois Air Mat трае до 31 Октомври.. Има долу на сликата со мали букви Време на претек
Женски, јас имам мрсна кожа и не ми се погодува секаква пудра, неколку години користам пудра од oriflame ама сакам да ја сменам. Некоја препорака ?
@elenaeli22 За мрсна кожа најдобро е да бираш мат пудри и пудри во прав и секако да одбираш пудри кои имаат етикета Oil-free
Jas bi ti ja preporacala bourjois flower perfection prekrasna pudra so mat efekt,mnogu pokrivna i prekrasno mirisa