Vo mk e 3000 den toa e 50 evra, naprotiv, mozes da ja najdes vl sephora vo grcija na popust za 30 evra ,jas tolku ja zemam a mnogu cesto imaat popust na pudrite ako nekoj e zainteresiran i sega ima
Пред две недели го купив ББ кремот од Dalton и сум презадоволна. Убаво покрива, а делува многу природно и воедно ми го хидрира лицето. Исто така, ми трае со часови. Препорачувам
Моментално ја користам Rimmel lasting finish with comfort serum, и нешто поужасно нема, мислам вака покривноста и финишот ми се ок(имам сува кожа) Ама од дента коа ја ставив пудрата на лицето лом ми се направи, ја никад у живот не сум имала бубулици по образите, и прво бев ко ок ај може не е до пудрата и одреден период не ставав од неа и лицето ми се смири, и вчера стаив пак и денес лом ми е лицето. Се каам што дадов пари за неа..
Имам многу мрсно лице и многу ме нервира... Многу пудри сум пробала, но пак ми свети лицето.. можe некој да ми препорача добра пудра за мрсна кожа и која што добро покрива ? фала ви многу
Девојки дали и вие имате проблем со Loreal 24h infitible, јас имам проблем што ми остава црти по лицево, ми се собира некако, е тоа не ми се допаѓа дури вчера приметив. Се обидов да ја матирам со камената на Catrice но очигледно не си одговараат тие две. Како да се справам со тоа незнам, пробав и со Nyx во прав но само привремено ми трае и повторно се собира. Некое советче, да не треба подлога или е до самата пудра. Инаку за се е топ, само ова не ми се допаѓа.
Здрaвo. Имaв oднoснo кoгa зaлaдувa имaм кoжa мрснa свете кo сијaлицa и aкни. Сегa имaм кoжa сувa бaрутдa стиснaм aкнa кoжaтa ми е кo првут. Знaчи нз кaквa кoжa имaм. Нo препoрaчaјте ми течнa пудрa зa сувa кoжa. Мoже и некoј хидрaтaнтен крем. Пoзз.
Dobra pudra sto pokriva e revlon color stay ja ima za mrsna koza a isto taka dobra e i bourjois 123 perfect,mislam so ovie pudri nema da pogresis
Девојки ајде препорачајте добра пудра и да не е мн скапа. Лесна, да не бидам како гипсирана кога ќе ја ставам на лицево, затоа што имам чисто лице и екстремно бел тен па со повеќето пудри сум како порцеланска кукла За комбинирана / мрсна кожа (да не светнувам во Т зоната после некој час)
Девојки препорачајте добра пудра не е битна цената. Освен max factor,loreal,maybelline тие сите ги имам пробано.
И јас сум бела, комбинирана кожа плус. За лете најмногу ми одговара Делине пудра, ја има во Зегин, околу 130 денари. Почнуваат бројчињата од 0,1,2 итн. Јас 1 користам. На прв поглед изгледа паковката неугледна, ама пудрата е предобра. Дај и шанса.
Во дилема сум дали да си купам пудра или пак ББ крема. Читав дека ББ кремата ја негува и штити кожата и и’ дава некој тон. Јас не користам многу пудра не обожавам да се шлакам секојдневно и сега не знам што да земам. Инаку имам чисто лице. Хелп?
Mene licno mi se dopaga garnier bb kremot,go izednacuva tenot i nekogas koga ke mi se prezasiti liceto od pudri go koristam samo nego i odlicen mi e
Не, ќе си одбереш нијанса складна со твојот природен тен, а ББ-крема со карактеристики погодни за твојот тип на кожа, @LittleChili.