Ревлонот цвенилото го покрива, пори имам и јас, ми ги ублажува, трае по цел ден е сега јас користам за нормална до сува кожа и пудрата нема сјај него делува баш природно. Тоа можам да ти кажам за ревлонот, ако имаат тестер пробај си, бидејќи не е баш евтина, ама вреди секој денар/бар за мојата кожа излезе најсоодветна, а еден од поголемите мои недостатоци се порите....
Освен Менхетн во црно мат пакување, не верувам дека за таа цена ќе најдеш друга пудра подобра за мрсна кожа. Дури и оваа е мислам 450 денари, со години ја немам купено, можеби има измени во цената.
Да ја пробаш новата на Голден Роуз во мат шишенце. Мислам дека се вика Long stay и е нешто помалку од 400 денари. Јас не сум ја користела, но сум чула многу пофалби.
За неколку дена сеуште не ми е готова, а немам време да ја досредам. Ако имаш комбинирана кожа не се мисли за таа цена вреди многу. Или почекај пред и потоа слики а во меѓувреме можеби ќе снимам и видео. (Знам дека цело време викам ама никако да се договорам со едитерот).
@softy1 Ne softy pomisliv da ja kupam super ponuda e, no ne bi dogovarala na mojata koza pisuva deka e za normalna do mrsna.
Девојки ќе може да ми препорачате некоја течна лесна пудра зошто лицето не ми поднесува некоја тешка и густа. Моментално ја користам Maybelline affinitone ама сакам да ја сменам,некоја до кај 800-900 ден. Се мислам за Ревлонот читам дека е доста фалена па ако не му е проблем на некој да пише мислење т.е да предложи
Пудрава ја видов во ДМ и ептееемм многу се израдував од давно сакав да ја купам. Ама предходно ако некоја од вас ја има користено ако може една кратка рецензија каква покривност има и дали е баш многу мат да нема потреба од камена пудра. Не сакам да се зезнам веќе имам многу течни пудри дома ама морам и оваа да ја пробам хаха
@Rose96 супер е , јас ја имам пробано во Сефора двапати тестерче ми имаат дадено , мене многу ми се допадна , покрива убаво , не се копира на облека и е мат , 8 часа највеќе ја држев на лице и не светнав , претходно нанесена без камена пудра.