Јас го користам стариот фиксатор на Авон, знам дека имаат некој нов со поинаков состав, ама тој го немам пробано.
Само накратко ќе кажам, покрива убаво и баш е мат пудрава ама нијансиве се катастрофа , најдобро пробај си на нормално светло не ја купувај одма , види како ќе ти биде на лице , зашто јас се зезнав нијансата што ја земав е 11 ванила и претемна е згора на се и портокалова
Feminki me interesiraat pudrite na YVES ROCHER,pa ako nekoja od vas gi koristela da spodeli kako e zadovolen so pokrivnosta
Мајка ми имаше земено некоја пред подолго време, единствено што ми текнува е дека воопшто не се ни познаваше значи никаква покривност. Единствено убаво чувство оставаат на кожа, како кремче. Сепак можеби другите се подобри. Некој искуство со антибактериската пудра на Авон во стаклено шише со црно капаче?
epa jas imav 2 od tie pudri..ja imav i illuminating za suva koza (bidejki nemav ni suva ni masna koza) bese ok,pokrivnosta e sredna,jas ja koristev so kamena takada super bese i svetnuvav posle 4 casa otprilika..sega ja imam i matot od istata,se e isto samo sto e pogusta i mislam deka malku popokrivna i mi dava posvez izgled na liceto..za tie pari se povekje od odlicni,nema nesakani efekti kako nafrluvanje so akni bubulcinja brunki..bidejki poznavam 4 devojcinja koi ja koristele dosega :3 ima ubav nezen miris,i ima dobar izbor na nijansi..bi ja kupila povtorno
Оти нигде во Битола ја нема новата течна пудра на Голден Роуз? Ја скапав барање... Препорака за друга пудра за нормална кожа, а да не е скапа?
@s1a1n1d1r1a1 Штом имаш нормална кожа, можеш и некоја од овие: Healthy Mix од Bourjois, Маx Factor Facefinity 3 in 1, или oд Loreal True Match. Исто од Catrice Nude Illusion е многу убава.