Епаа вакаа мнгу време користаам евелин пудра ии имам користено и некои други никогаш немам погодено ниту една или премногу бледа ќе ми е или темна не ми се погодуваше,и пред две недели отиов во космо и ми ја препорача менхетен ја пробав но не верував дека ќе ми се погоди бидејчи никогаш немав асална. Ноо за среќаа навистина ми се погоди не ми се многу познава бидејќи мразам јас кога ќе се гледа дека имам пудра плус дека имам и нормално лице немам некоја потреба од покривање..така да ако немаш некое прблематично лице ти ја препорачувам ПОЗДААВ
Пред 4 години кога бев матурантка и норамлно бев на шминкање и ми ставија од оваа пудра, ама знаеш како оди цела нок и цела ден журка јака и со ова сакам да ти кажам од мое искуство дека пудрата вреди и дека цела нок ми остана на место не ми се помрдна И би ти ја препорачала за посвечени прилики или за излагање навечер или ако одиш на работа стварно издржува средна до јака прекривност
Јас ја имам купено на попуст 180 денари, ама само да кажам за оние кои имаат сува кожа пудрава не е.Јас имам сува кожа и стварно не ми изгледаше добро на мене
Кај мене во една парфимерија во градов, ама не знам дали уште важи попустот знаеш како на акција беше
@Rose96 Оваа пудра не стои убо со камената на Кетрин Арли, како замачкана сум. Дали знаеш дали стои убаво со камената римел стеј мат?
Јас оваа пудра лани летото ја користев и тоа самостојно, сега ја користам Стеј мат и е многу лесна камена пудра и многу убаво изгледа и порите ги блурира незнам подобар збор на македонски. Би требало одлично да одговараа заедно.
Devojki dali go ima kaj nas,ako go videla nekoja neka pise http://www.ulta.com/ulta/browse/productDetail.jsp?productId=xlsImpprod5721110
Сум гледала рецензии на you tube викаат дека е добра и ја споредуваат со мак фикс флуид мислам дека така беше. Од 680 до 870 денари се движи зависи некад е на акција.Јас имам сува кожа и не сум ја пробала бидејќи е мат.
Случајно налетав на пудра течна од ингрид и сум многу задоволна прекрива, не е тешка пудра не ја суши кожата и долготрајна е а цената и е околу 350ден вреди за парите
Девојки препорчајте ми некоја добра пудра во прав? Слушнав за транспарентната пудра на Мaxfactor,но не можам да ја најдам
Досега најдобра за мене е оваа од римел: http://us.rimmellondon.com/products/face/stay-matte-pressed-powder Долготрајна, не се мрси лицето.. топ е, цена одлична