Schatze Parfimerii added 7 new photos. Sponsored · Одлични акции на течни пудри. Посетете не' и дознајте ја тајната на убавината, правилно нанесување на пудра и одличен природен тен. 1. Healthy Mix Foundation Bourjois Цена: 800ден. – 25% = 600ден. 2. Rich Treatment Foundation Artdeco Цена: 860ден + 380ден = 860 ден. 3. Max Factor Lasting Performance Foundation Цена: 720ден - 20% = 580ден. 4. Infallible 24h Foundation L'Oreal Цена: 930ден – 20% = 740ден 5, CITY Radiance - Bourjois Цена: 790ден. – 20% = 630ден. 6, Deborah Comfort Mat Foundation. Цена: 630ден – 20% = 500ден. 7, AURA - REFRESH ME! Цена: 330ден – 20% = 260ден. За поубав изглед повелете во Schatze.
Дa јa имa сaмo гледaм мoментaлнo вo Шaтци не е нa пoпуст. Oд 31.07 прoвери дaли ќе имa пoпуст вo кoсмo тинекс. Јa имa и вo дм oкoлу 840 ден
@Pamela Daisy Bourjois Air Mat е 730 денари, моментално единствено е на попуст во Anabella во City Mall, парфимеријата имаше реновирање и денеска се отвори, па по тој повод до 31.07 буквално се во парфимеријата е на -20% попуст.. (од декоративните брендови освен Bourjois, има и Max Factor, L'Oreal и Manhattan). https://www.facebook.com/anabellabeautyspotmacedonia/posts/277246872643677
Дали некој ја има користено подлогата за шминка на young derm и дали е добра..И се двоумам којa пудра да ја земам ве читам дека manhattan mat ili deborah..Имам комбинирана кожа со мрсна т-зона..Која има подобра прекривност а да не е многу тешка за лицето..Или пак ако знаете некоја подобра..
Pudrata i podlogata na young derm mi se poveke za cista kozha zosto jas imam koristeno ama ne e pokrivna onaka se lesni kolku da go osvezat liceto. Taka bilo kaj mene ama site imame razlicna kozha
Mene najevtinata mi e najpogodena malena e odlocna za moeto lice,mnogu e pokrivna i voopsto ne se brise
@Mishela, сега дури гледам дека си ме означила во пост. Ја користам пудрата, одма почнав, ми требаше итно. Ја купив 12-ката зошто многу сум потемнета. Иако на неонското светло во City Mall ми изгледаше светла, подобро што не ја зедов 14-ката зошто оваа ми е таман. Како што успеав да забележам, парните броеви се неутрални или жолти, непарните се со розов подтон. Малку простор, ако грешам. Мене секогаш најдобра подлога ми е кремчето од невен на Афродита, читав дека и ти го користиш. Почнав со него, убаво си се сложуваат, камена ставам одма, со горештиниве ниту ми се ризикува, ниту сакам glow ефект на лицево. Густа е, не е мат и брашнеста, убаво се нанесува, не се впива веднаш, има можност за маневар. По одредено време се фиксира и не мрда некои 3-4 часа кај мене. После полека, полека светнувам на чело. Е, сега еднаш набрзина несвесно ја шлакнав без крема и многу повеќе ми издржа на лице. По вадење, не забележав иритации, црвенило, нафрлање. Покривност средна, со можност за надградување. Сè на сè за цената од 390 ден. е доста солидна. Ако ја има негде поевтина, пишете. Во Синоличка (Стр.) ги нема сите нијанси.
http://rosee96.blogspot.gr/2016/03/bourjois-city-radience-foundation-review.html @Rose96 има пишувано за пудрава на Буржуа
Менхетен со сигурност. Ја користам речиси година време и пудрата предобра. Воопшто не светнува на лицето, ја носам со часови, и не е тешка.
Здраво девојки, јас сакав да прашам дали во Струмица или генерално во парфимериите ги носат Bourjois Healthy Mix Serum пудрите? И ако некој со нормална до комбинирана кожа ја користи и како е задоволен?