Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Течна пудра за лице

Дискусија во 'Лице' започната од angel, 23 ноември 2009.

1. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    4ката ја имам. Мава на жолто да знаеш. Пробај си ги убаво тестерите. Мене другите воопшто не ми одговараа. Јас на попуст ја земав околу 550. Мислам дека редовна цена и е над 700.

На Paljus му/ѝ се допаѓа ова.
  2. alena19

alena19 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2016
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    325
    Max factor
    Lasting performace
    Многу е лесна и покрива многу го измазнува лицето и не сјае , не ја менувам за ништо .

На Nutri001 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. MiAmor

MiAmor Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    2.570
    Ја земав на буржуа еир мат на попуст во шатци 540 намалена од 720,вака што пробав од тестер ми се виде добра лесна на лице,па ке видиме како ке се покаже

На koritsaki и kjukli им се допаѓа ова.
  4. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Пиши како ти се допаднала. Се надевам ќе ти одговара. :)

5. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.904
    Допаѓања:
    5.244
    Каде е моментално на попуст Bourjois air mat и која цена е? Видов во Шатци на страната, ама старо им беше тоа.

6. LollySky

LollySky Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.953
    Допаѓања:
    14.017
    Во Cosmo, 547 денари до крајот на септември.

На Elence93 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.125

Оваа ја имате пробано? Ги имам користено сите пудри од Макс Фактор само оваа ја немам, и планирам да ја купам ама незнам ни што да очекувам измешани критики има, некои ептем ја фалат некои не се нешто многу импресионирани. :)

8. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.721
    Допаѓања:
    107.021

Одвај чекам да ја пробам пудрава , ја порачав за 1 недела би требало да стигне. коректорот го имаш пробано , добар е?[/QUOTE]

Да се саморецитирам за пудрата , денес ми стигна пудрата Биодетокс , ми беше многу страв да не е некоја стара , расипана , дата на трајност нема , а вака не изгледа чудно плус ја пробав на рака , нијансата ми е 100% погодена , мириса убаво како и сите пудри на Буржуа и приметив само дека е многу мат и треба брзо да се нанесува зашто брзо се суши (фиксира ) на лицето :) Ќе ја користам секојдневно па ќе пишам рецензија овде :) Ако ми се погоди ќе си земам полно залихи во случај да ја повлечат и во Англија :D:D:D(fingers)

На LollySky му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Madlina

Madlina Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2013
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    301
    Bourjois Biodetox ја повлековме од продажба негде при крај на 2012 година, и повеќе не се произведува. Некои пудри ги повлекуваат само од малите пазари, како на пример Healthy Mix Serum која сеуште се произведува и во некои земји сеуште се продава, но Biodetox беше глобално прекината и важи за сите пазари. Ако погледнете на официјалната страна на bourjois.com можете да ги одберете поголемите земји и ќе видите дека никаде ја нема оваа пудра. Тоа што е останато по некои web страни се заостанати количини кои веројатно се прозведени 2012, но ако чуваат во соодветни услови и не се отворани според мене ќе бидат во ред уште неколку години сигурно :)

П.С. Земјите на европска унија немаат обврска да ставаат дата на трајност на своите производи туку само рок на трајност од отварање затоа што се смета дека од тогаш почнува деградацијата на производот..

На Mishela, koritsaki и LollySky им се допаѓа ова.
  10. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.904
    Допаѓања:
    5.244
    Полоша пудра немам користено! Ја пробав и со различни креми под неа и без ништо и неуспешно. Се распоредува нерамномерно и после 10 мин изгледа како кал. Со четка мора баш на брзина да се нанесе, инаку изгледа како шара, а со сунѓерче ја снемува.

На LollySky му/ѝ се допаѓа ова.
  11. cheerleader

cheerleader Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2015
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    192
    Kolku pari,tolku muzika.Se soglasuvam so tebe :)

12. Jason123

Jason123 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    3.168
    Женцки, оваа ја имаат повлечено од продажба, Maybelline Affinitone со розевко?
    Долго ја нема во ДМ ниедна нијанса.. Има иста ваква амбалажа со зелени букви. Тоа е замена, иста е пудрата?? :?:

13. P.S.love

P.S.love Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    9.159
    Таа со зелено е минерална,не е иста.Повеќе е за осетлива и мрсна/комбинирана.Не е баш толку покривна како оваа. А,немам видено дали е повлечена.Одамна ја користев.Провери во други парфимерии;)

На Jason123 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Kitty23

Kitty23 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2016
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    140
    Девојки оваа камената пудра Rimmel London Stay Matte знаете ли колку пари е во дм?

15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.101
    Okolu 300 denari

16. Kitty23

Kitty23 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2016
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    140
    Ја има ли некој користено Radiant Profesional Make Up Natural Fix течната пудра? Цената и е 860 денари и би требало да е квалитетна за тие пари, но не знам никогаш немам користено производи од тој бренд па сумљиво ми е ве молам споделете искуства

17. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.618
    http://stipka.com.mk/beauty/sminka/29806-recenzija-tecna-pudra-natural-fix-radiant

18. Kitty23

Kitty23 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2016
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    140
  19. Chanell*

Chanell* Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2016
    Пораки:
    4.393
    Допаѓања:
    32.817
    Ја користев пред еден месец, и тоа беше најдобрата пудра што некогаш сум ја имала.
    Имам сува кожа, во одредени периоди комбинирана, и пудрата совршено ми одговараше, не ја суши кожата, одлична покривност има и трае со часови.

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Kitty23

Kitty23 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2016
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    140
    А со жолт подтон е? Јас сум премногу бела и не би сакала да ми двои многу и да бидам жолта...