Јас сум презадоволна од производите на Beauty shop.Користам од таму пудра од 70 денари и сум презадоволна пробај и ти.
јас имам користено таква стик пудра на голден роус и не се откажувам од неа покрива многу ја обожавам затоа што е 140 ден и во секое време можам да си ја дозволам не мора да плачам за пудра по 1 месец !!!
Јас имам користена од пудра од Beauty shop и сум задоволна за парите беше супер штете што повеќе нема таква нијанса како што користам во последниот каталог само најтемна имаше останато, еднаш зедов и толку беше повеќе не начекав од таа нијанса.
Јас ја имам пудрава, и мене ми е одлична...многу подобра од мах фактор, ревлон....околу 500 денари е...
520 во космо,ама ми рекоа дека имале само залихи демек нема да ја прозиведуваат,сега прашај си пак,јас ја земав и ја заменив зашто не ми се ниту погоди нијансата нити ми се допадна, ми се појави црвенило на лицето ,и без проблем ми ја заменија ...може тебе ќе ти биде ок,зависи од кожата
Изгледа не се произведува, зашто еве ја нема ни на сајтот на Гош. Наместо неа има една друга, која веројатно е нова и уште не сум ја сретнала кај нас. http://www.gosh.dk/Default.html#/Defaul ... tID=PROD57 Штом веќе не се произведува, внимавајте на рокот на употреба ако ја купувате. Обично течните пудри имаат прилично долг рок на употреба, но сепак не купувајте без да проверите.
па изгледа тоа и се деси кај мене,мислам пудрата сеуште имаше рок ,продавачката ептен ми ја фалеше за комбинирана кожа преубаво покривала и ми ја извади од една фиока а ја немаше изложено кај пудрите,а којзнае колку време стоела и какви промени претрпела ...од прво мачкање ми се јави црвенило кое едвај ми се смири после недела ептен бев во паника...можеби новата ќе биде поубава
Да ве прашам јас околу оваа пудра каква е нијансата 75 beige Сега гледав во парфимерија пудра ама само уште оваа нијанса ја има од пудрава, а знам доста аја фалевте
Мислам дека светла ќе ти биде, тука некаде сме со тенот и мене ми одговара 76 и 77. Ама пробај си на раката.
Случајно вчера во Зегин видов држат Менхетен и мислам дека по цените додека стоев што ги видов најефтини се во Зегин Менхетен. И ја имаше пудрава иначе од погоре.
убедливо најдобра е max factor обично ја зеам 2ката.. барем мене ми договара башка и не е мн скапа накај 700 денари е мислам
Проблемот е што немаат тестери па неможам да пробам. Од оваа 75ката имаше уште една и никаква друга нијанса. Ми ги препорача исто и Менхетен оние новите или пак Севентин
Црната пудра што е околу 480, во Зегин мислам дека е околу 360. Но најверојатно само во Зегин аптеките во Скопје и во некои други поголеми градови каде што аптеките се поснабдени, во помалите градови не ми се верува да држат менхетен пудри во Зегин.
Мислам дека пудрите Very Me од каталозите на oriflame се многу добри. Исто така и течните Very Me пудри се многу добри, сега јас ќе си нарачам една бидеќи како што гледам сум ја потрошила мојата.