Препорачајте ми некоја пудра за сува кожа, ја коростев maxfactor lasting performance, сакам да ја сменам некоја друга.
Max Factor Miracle Touch Lasting Performance mene mi e predobra iako jas imam kombinirana kozha bi ti odgovarala i tebe ako koristish soodvetna podloga ili hidratanten krem. Preubavo izgleda na liceto i ima super pokrivnost. Isto dobra e od Bourjois City Radience za suva kozha.
Каде да ја барам новата пудра на кетрис во битола? Денес ја побарав на две места продавачките чудно ме гледаа, ја немаше
Се мислам дали да ја земам пак Буржоа аир мат додека е уште на попуст или да ја пробам новава на Катрис... Има некоја искуство со двете?
Добро бе овие од Голден роуз дали се нормални??? 390 денари пудрата....... па за тие пари ќе си идам у парфимерија ќе си купам некоја ко што треба можда не марка,ама риммел,мејбилајн,или есенс ќе начекам за тие пари......ова голден роуз самонаречен бренд.....скапотија жива...брука...
Користам Tinted Hydrating Cream и Mineral Foundation. Задоволна сум од нив, не се тешки за кожата и минералната пудра е навистина покривна.
Која и да ја земеш доколку имаш мрсна кожа нема да погрешиш. Таа на Боржуа е погуста и подобро ги покрива порите, додека пак на Катрис е потечна и не ја чувствуваш на лице. Двете се доста матирачки и трајни, па ќе ти треба добра хидратантна подлога. Јас сум задоволна од двете.
Ќе одлучам според нијансите тогаш. Може и ќе и дадам шанса на Катрис. На Буржоа ептен ми се допадна, воопшто не ја чувтсвувам на лице. Ти благодарам на одговорот.
Јас оваа новава на Катрис ја купив во Германија уште пред да ја донесат тука. Ја користам веќе повеќе од месец дена и сум многу задоволна од неа. Баш се плашев како ќе ја купам пак, и гледам и кај нас ја донеле
Може само да ми кажеш за каков тип кожа одговара пудрава? Јас готово, се натокмив да ја купам, па и со жолт подтон мх мх
Јас имам комбинирана, мрсна т зона со суви образи и супер ми одговара. Ако ти е премрсна кожата со плус камена пудра треба да ја користиш. Пробај си на тестер и види како ти стои. Јас сум заљубена во ефектот, дури ни таа од Катрис сеуште ја немам купено чекам да се заситам од оваа хахах