Ја тестирав healthy mix и не ми одговара. Ја тестирав Max factor second skin и не ми е ништо посебно. Пишав во темата за Vichy еве и тука да прашам...ја имате ли користено оваа пудра (за сува кожа е)?
Јас ја имам на L`oreal - True match али не сум ама ич фасцинирана од пудрава, очекував подобар ефект. Можда и не ми одговара, нз, со оглед на тоа дека имам сува кожа и со ништо на светот неможе да ми се нормализира и измрси, читав дека ја хидратизира кожата нз ти што ама џабе е. Се мислам да ја земам на Maybelline - Dream satin, ја има некој од вас користено? поплаки, пофалби?
сега и јас се заинтересирав за Revlon што мислите дали е за комбинирана кожа и колку чини , немам проверено ..
Rossonerka ја испофали оваа пудра на мајбелин,баш сега читав постови дека има сува кожа и покрај многуте пробани пудри пак се враќа на таа.Пролистај назад ќе видиш колку имаат пишувано
Јас ја имам користено ревлон за комбинирана ,900 и нешто ден е,ама лично мене ми беше претешка така да ја оставив само за вечерно искачање и не е нешто да речам гламурозно за тие пари ја купив на дебора за комбинирана и супер е ем покрива ем лесна е и е поевтина 645 ден
Бидејќи и јас ја имам користено-а дежурна сум на форумов ќе ти кажам дека оваа е баш за комбинирана ја имам 2год нонстоп користено и дава убав мат из глед,420 ден е
пудрава случајно ја пронајдов на нет одговарала за масна кожа а притоа и ги сушела и незнам уште што.. ја користел некој и колку е задоволна, и дали може да се најде кај нас тука???
Феминки пред една недела зедов тестерчиња од Max Factor Xperience Спојлер и сум задоволна, со оглед на тоа дека имам проблематична кожа. Пудрава е хидратантна (не содржи крем), веднаш упива и лицето ми е како свилено.
^^ Јас ја имам...Мислам не е лоша ама не е ни нешто ваууу... покрива ама ако имаш целосно чисто лице, а тоа што кажа дека е лесна, е, лесно се впива...и да, лицето како свиленкасто го прави.
revlon ,најдобра ја користат повекето професионални Шминкери но онаа за мрсна коЖа и оваа пудра е само за special ocations инаку за секој ден е претешKA не се познава но мози да дојде до затваранје на порите по подолго секојдневно користенје
За прв пАТобаа ја купив ... не редам секој дневно пудра са мо излегување и оваа ми е добра и иц не е скапа околѕ 310 ден позз
Баш оваа сто е на сликата е за комбинирана кожа.Пудрава навистина ми се допаѓа,највеќе сакам мат пудри и густи(лицето ми е чисто понекоја акна може да излезе во текот на месецот али не се жалам)за разлика од течните не ги можам ич......пробај ја оваа и не е мн скапа околу 400 и нешто денари е
А луѓе зошто од некои пудри ми излегува на лицето едни кафени топчиња нешто како лиша а имам забележано дека од мах фактор ми излегува највеќе....дали дека се многу јаки
Искрен совет,дали да ја порачам.Ми кажа дека другарка ми дека одлична била за секој ден за секој вид на кожа.Јас имам релативно чисто лице,сакам некоја лесна пудра за секој ден колку да го изедначам тенот ама не сакам само да порачувам безвезе.