Predlog techna pudra do 400 den za kombinirana kozha so sredna pokrivnost koja nema posle 1 chas/2 da pochnuva da se lupi i da istaknuva suvite delovi? Dosega koristev ingrid i od avon edna ama se potroshija i sakam da probam druga.
Денес бев кај професионален шминкер. Се воодушевив од пудрата па ја прашав која е , пудрата беше од аура cover me . Девојката ставаше и масло на четката кога ми ставаше од пудрава . @christinnn јас имам сува кожа во овој период ,пудрава ми траеше 5 часа т.е толку ми траеше фотографирањето после ја избришав. Пудрава е густа,многу покривна, мене не ми истакнуваше суви делови. Јас деновиве дефинитивно ќе ја купам.
znae li nekoj dali aj nas pristgna revlon cr so pumpica?vidov po srpskive forumi deka sega revlonot e so pumpica
Да, во Космо ( Сити Мол) вчера приметив имаа со пумпица, со тоа што сега пудрата кошта 900 и нешто, стварно не ми текнува точната цена, но сепак е поскапа од претходно.
Oд Есенс има, околу 150 денари е ама многу е добар, го споредуваат со тоj на Laura Mercier. Има и од Bourjois, Silk edition Touch Up, околу 700 мислам беше
Користев ревлон сега поевтина купив пред некој ден малена 1+ па ке видам каква ќе се покажи со оглед да тоа дека имам сува кожа и мора кремови да ставам
@lal Ревлон со пумпица ја има во продажба уште пред 4-5 месеци во парфимерија Rama во Бисер таму чини 1100 денари. Во космо пак е поевтина. А дали ја имаат донесено 150 buff во Космо?
Значи,ќе се отрујам.Добив список од ќерка ми што и треба,меѓу другото и пудра.Нејзино барање е да е квалитетна,лесно покривна,да не оксидира...има нормална,светла кожа..без акни..ве молам за предлози.