Оваа ти ја препорачувам. Некаде оклу 400 денари + е. А јас ја имам оваа Приметив дека во текстура се многу слични. Сега не можам ништо да кажам за вторава пудра, денес ја пробав, нека помине одредено време да видам како ќе се прилагоди на други пудри. Моментално врз ББ крема стои а до кога ќе видиме.
Revlon ми е при крај треба да си земам нова пудра ама се двоумам каква. Како сте задовлни од Голден роуз за мрсна кожа, таа во стаклено пакувањe ?
Здраво девојки, извесно време ја користам Боржуа 123 и сум прилично задоволна, дали подобра варијанта е Боржуа аир мат или да си продолжам со оваа што си ја користам. Поздрав
Јас ја имам Air Mat и нешто приметив во последно време кожата на челото ми е сува и кога нанесувам од пудрата ми се лупи. Инаку на другите делови од лицето добро ми стои и целосно е мат, трајна е од 6 до 8 часа без прајмер. Со прајмер не одговара никако. Инаку сепак подобро да си останеш на Боржуа 123.
@Karmina1989 разликата е тоа што Аир мат е малку потешка од 123 перфект , јас само што ја потрошив Аир мат мене супер ми беше само што нијансите се темни , мене 01 ми беше темна а е најсветла нијанса. Ако имаш светла кожа мислам нема да ти се допадне толку
Да знам за lookfantastic ама мислев да напраам последен обид да не ја има тука случајно тенкс како и да е
На сите ја препорачувам Revlon ColorStay. Предобра пудра, покривноста е висока, и е многу долготрајна.