Од Loreal ja имам пробано 24h matte infallible, и таа е многу убава ама наменета е за масна кожа и ги истакнува сувите делови, а True match е со средна покривност и според мене е за сува кожа, така да не ми одговараше и не сум баш меродавна да ја оценам. Ставам понекогаш подлога 5 seconds blur од Garnier која е многу убава за измазнување на проширени пори и ситни брчки, ама најчесто ставам директно пудра
Девојки дали има некоја што ја користела оваа пудра? Мислам дека е од поновите, ја пробав на тестер и има мала покривност но изгледа многу природно и нежно, исто и мирисот многу ми се допадна мириса свежо. За цената не сум сигурна колку беше.. Досега немам користено пудри на Гош нити било каква нивна козметика, каков бренд се? Разбарав на интернет, нема баш рецензии. Инаку пудрава е органска и е на природна база
Прашав бидејки на страната на зегин пишуваше само 20%попус на пудрава а на ова слика гледам има цена затоа прашав поточно од која аптека е оваа..Сепак благодарам на одговорот
Баш мислам дека би створила митесери бидеjки е тешка, како маска е, ги затнува порите и не и дава на кожата да дише
Здраво, препорака за пудра по лесна која нема да ствара митесери за масна кожа . Да не е само менхетен
Фина пумпицава од новата Ревлон, барем на изглед. Обезбедена сум со течна пудра за во наредните две години. Се шалам, купив само една.
Новите нијанси добри се..? Се мислам дали даја земам бидејки таа што ја имам мава на розево..Па се плашам да не е пак така.. @Mishela
Не ја отворив да ја пробам, имам уште доста од старата. Вака кога ги споредувам шишињата, нијансата изгледа сосема исто па не верувам дека е сменета. За формулата ќе видиме.