Ауу ногу е 800 ден, и јас ја користам за вечерна шминка ама најмногу 500 ден е, 470, 480 до 500 ден мислам секаде треба да е, конкретно за Anabela парфимериите толку отприлика ја купувам јас.
@danichap Данке фала за инфото. Баш ми даде занимација пред викенд да разгледам, ако нема гужва планирам да појдеме до Солун, ако не да го терам мм да вози накај Софија таму има Даглас, па да се снабдам дур уште можам да патувам, зошто овде кај нас слабоп избор. Кажи ми уште ова според тебе кој е подобар на Артемис или овој на Ланком? Артемис знам дека ги има во Даглас ама ете некако не сум им обрнала внимание до сега. Дали се работи за Artemis Age Prevent Renewing Serum или некој друг? Ако не ти е тешко пушти линк
Јас сум презадоволна од цела линија на Артемис. Ја набавив кога лицето ми беше во многу осетлива фаза и ми делуваше многу смирувачки. Моментално ја имам оваа линија. Наменета е за сува/ осетлива кожа склона кон црвенила и иритации. Кога ми беше лицето во најлоша фаза, ги нанесував без да има печење / чешање или стварање првут. Серумот изгледа како млеко и лесно и брзо се упива без да остави траги на површината. Се осеќа како лесен слој на заштита врз кожата. Кремата исто дава одлична хидратација и свежина. Презадоволна сум и по потреба во иднина повторно би ги набавила. За разлика од него ланкомето го нанесував кога кожата ми беше веќе во нормална состојба и немав проблем со првутење и иритации. Кога кожата веќе не е во критичната црвена зона артемис не е веќе потребен би рекла и би се одлучила за некој друг. Знам дека артемис има и други линии, но ги немам разгледано. Се на се, би рекла подобро серум кој има некои хранливи состојки плус па би дала предност на ланкоме.
Изгледа зависи, како ке начекаш да има останато. Во Сити Мол на пример завчера имаше само две 030 со гратис коректор.
Сега баш бев до Зегин прашав за цената за сигурно. И да, толку е редовната, 749 ден . Грешно инфо, сори @Mishela
Гледам и vichy е на попуст во зегин па ме интересира колку е редовната цена а колку е сега со 50%попуст ако некој знае..?
Женски како стојат цените на Loreal Infallible и на Maybelline Fit me? Каде можам да ги најдам во Бт?
Од неодамна го користам ова масло за лице од Лореал и сум презадоволна. Го користам и самостојно, и при шминкање. За шминкање ставам 1-2 капки на четката за шминкање или beauty blender-от и дава преубав здрав сјај и dewy изглед. Ова е за комбинирана до масна кожа, а има и за нормална, што тебе повеќе би ти одговарало. На интернет гледам дека има и специјално за сува кожа, но не се сеќавам дали го видов кај нас, можеш да провериш. Внимавај - има и едно за зрела кожа, додека претходниве три можат да се користат од 20 години нагоре. Не знам дали звучам доволно импресионирано (а сум ), но маслово дава сосема нова димензија на мојата шминка и лице и го препорачувам на сите. Постојано гледав како beauty блогерките на Инстаграм се шминкаат со разни масла на лицето, а не би ставила чисто арганово или слично затоа што имам комбинирана кожа. И за ова бев скептична и мислев да не светнувам во Т-зоната, но тоа воопшто не е случајот. Маслото дава живост на лицето и нема да изгледате премногу матирано и безживотно како секоја втора девојка денес. Одлично е и за нега и ги намалува порите, го користам пред дневната крема наутро и пред спиење. Друг доста јак момент ми е пипетата, обожавам работи со пипети Јас најевтино го најдов во Космо, околу 590 денари. Во Рамстор беше нешто поскапо, а во ДМ беше 620, што е доста драстична разлика во цени Уште еднаш - од мене чиста десетка!
Можеш да го пробаш маслото од Авон од линијата на Nutra Effects супер е и пудрата полесно се нанесува, лицето изгледа по свежо и не е тешко на лицето.
Fala za info za vichy,bas razmisluvav da ja zemam posle utka od nekolku pudri... ednas ja imam koristeno,okolu 1200den bese,solenka malce ama si vredi.Samo ic ne mi teknuva dali bese redovna cena toa...
Најверојатно било редовна цена; обично толку некаде се движт нивните пудри, зависи која како. Од 1200-1400, 1600. Нормадерм е околу 1300, Дермаблендот беше нешто поскапа од оваа и за другите не сум сигурна.
Предлог пудра која добро покрива, а е хидратантна? Имам мноогу суви образи, а црвенилото ми е баш во тој дел и ми треба пудра која нема да ме доисуши, ама па и нема да свети од што е многу мрсна. Само Clinique не, еднаш ставив од некоја пудра од таа марка и мислев дека ќе ми прснеше кожата колку ми се исуши.
Вечерва бев кај Беко во Дм видов само 010 и 020 Мишела јас мислам и редовната цена ке биде 750. Во Космо ја намалиле таа старата на 690 @blessed.an Гледам во списанието Зегин ако земеш пудра Liftactiv Flexiteint добиваш гратис несесер со мини производи, 50 % на на кремите Liftactivnuit и Neovadiol nuit.Стиковите 1+1 гратис исто и шампонот против првут.