Kako bi se pokazala na koza so mrsna t zona bez nekoi problemi nekoe malo crvenilo i recisi cista koza? Sega malku mi e smirena kozata inaku mi e po mrsna
Во Шатце имаат попуст на пудри до Василица. Дали некоја ја користела art deco liquid camouflage foundation? Ми треба мислење воошто за арт деко пудриве под број 1 и 2 или некоја друга дека никад не сум ги користела. Цена на другите: Одлични попусти на најпродаваните течни пудри. 1. ARTDECO LIQUID CAMOUFLAGE FOUNDATION ! Цена: 990де - 25%=750 ден 2. Rich Treatment Foundation Artdeco -25% Цена: 860ден -25% = 650ден. Или доколку сакате можете да добиете + коректор Camouflage за цена од 860ден. 3. Infallible 24h Foundation L'Oreal Цена: 930ден – 25% = 750ден. 4. True Match Foundation (L'Oreal) Цена: 880ден 25%=660ден 5. Deborah Fondotinta Extra Mat Perfection Цена: 670 -25%=500 ден 6. Healthy Mix Foundation Bourjois Цена: 870ден – 25% = 650д 7. Мax Factor Lasting Performance Foundation Цена: 750ден - 25% = 560ден. 8. Aura Cover Me! Цена: 360ден -25% = 270ден
Има некоја купувано Ревлон Колорстеј 180ка во Зегин деновиве? Вчера барав во молот и кисела вода, немаа
Да, јас ја користев и уште ја користам. Мене лично ми е одлична за моето лице. Пудрата е многу покривна а сепак нема многу тешка текстура, така што е одлична за користење и за преку ден и за навечер. Плус многу бавно се троши затоа што покрива без да ставаш многу. Е сега ако имаш по сува кожа можеби ќе треба да ставиш крема или по масна основа. Јас ја купив првпат летото и тогаш ми беше супер зашто летниот период ми се масти лицето. За овој период бидејќи кожата ми е по сува ставам крема под пудрата.
Предлог за лесна пудра за суво лице од медицинскиве (Авен, Виши и остали што не ги знам, па затоа прашувам за предлози) Више кога давам 800 денари за Bourjois пудра која не ми е најпогодена, ќе додадам уште малку за некоја органска/медицинска за црвени и суви образи со мрсна Т-зона.
Исто и мојата кожа летно време е малку помрсна, сега зимно време малку посува. Значи да си појдам да се почастам. Фала многу за помошта.
Ne sum videla, gtc ne mi se odi specijalno. Kje vidam novo lisice, aerodrom pa ako ne telefonski ke vrtam
Ја користам Ластинг финиш ( за нормална до сува кожа) на Римел и многу сум задоволна. Инаку јас имам нормална кожа, само сега преку зима малку посуви ми се образите и убаво ми одговара.
Јас како за мој 16 години..Сега започнав да се шминкам за онака удолу излегување на вечер.Јас ја користам пудрата од Malena 2+ и ми е погодена.Немам ни мозолчиња ни акни за да покривам ама тука се мојте огромни подочњаци..
Не е мат, има природен финиш. Инаку ја имаш во сите дрогерии, цената е околу 800 денари, но често е на попуст и тогаш цената ја спуштаат до 600 денари. Одлична пудра за сува и нормална кожа, со средна покривност.