ми треба пудра за сува кожа најсветла, некоја препорака... до сега користев Max Factor Lasting Performance ,но би сакала да пробам и некоја друга... фала
Bourjois 51-52 е темна за многу светол тен. Wet n Wild Soft Ivory е многу светла исто така Revlon ColorStay 110 и 150 се прилично светли.
Некоја пудра малце посветла од catrice HD 10. Со слична текстура, само по прекривна од нејзе да ми препорачате??
Тогаш аир мат на Буржуа, со попуст можеш да ја начекаш за околу 500 ден , провери во Анабела парфимеријата
Кај Старова беше? Истата терапија ја користам иста баш.. Од таа многу ми се исфрлаше лицето за жал и ми се појавија 100000 црнки..
@ludamaja10 жалам , но тоа е , сепак се си зависи од лице до лице јас два пати ја имав купувано и ок ми беше
Епа тогаш ти ја препорачувам на Лореал мат пудрата предобра е доста покривна и доста време стои на лице и не дава воопшто нападен изглед.Нема да зажалиш
Ludamaja bash mi e milo sto mozam nekogo da prasham... ti se peruta li mnoogu kozhata,crvenilo i ponekogas neprijatno cuvstvo? Pecenje po apliciranje na kremite? I kazhi dali koristish nekoja krema za da ae regulira toa? Se prashuvav dali pocnuva da mi se slucuva nesto sto ne treba ili toa si e se normalno!?