Предложете ми течнаа квалитетна пудра,имам мрсно лице на кое нон стоп се појавуваат мозолчиња и црнки.Имам пробано се,едноставно имам мрсна кожа,го чистам со лосиони,разни води и масла ама џабе тоа е тоа.
Која пудра би ја ми ја препорачале, имам мрсна кожа и сакам да не е многу тешка.. лицево ептен ми се исфрла со акни
Предлог екстра покривна пудра, во мноогу светла нијанса. Ревлонот би завршила работа? Колку и е цената?
Би завршила работа, зошто да не. Види ги 110 и 150. Во Зегин пудрата е 790 денари (мислам), а во Космо не знам колку е, одамна немам купено од таму.
Catrice ја има во ДМ? Не можам да ја најдам кај штандовите на Есенс, Ревлон..или каде на друго место ја има ?
Ми треба ваше мислење. Артдеко или Ревлон пудра? Од која сте позадоволни и која е попокривна. Ревлонот ја користам сега, артдеко пред одреден период ја имав ама воопшто не се сеќавам како ми легна на кожата затоа што ја скршив брзо и малку ја употребував.
Акo кoристиш Ревлoн и ти е пoгoденa нијнсaтa јaс не би менувaлa. Зa сувa или зa мaснa кoжa? Артдекo сaмo штo јa земaв aмa не ми е трaјнa кaкo ревлoнoт и искренo се мислaм дa земaм и ревлoн зa дa јa мешaм и кoлку тoлку дa дoбие нa трaјнoст.
Јас моментално ја користам ARTDECO RICH TREATMENT и многу ми е погодена, имам сува кожа и флеки од бременост и прва пудра што воопшто не ја осеќам дека ја имам на себе а и покривноста е одлична ..ми трае 4-6 ч,аРевлонот е малку потешка за овој период ама малку подолготрајна..со покривноста се тука некаде двете..p.s ARTDECO ти е на попуст во Шатци 710 ден е моментално
@manja666 Затоа прашав за каква кожа. За масна ако е таа артдеко што ја пиша нема да и одговара. За масна кожа ревлонот е далеку далеку подобар. Додека ревлонот за сува кожа е добар но не толку колку ревлонот за масна. Дури и нијансите за сува и масна им се различни кај ревлонот. Нијансите за сува кожа се со многи порозев подтон. Артдеко ја земав само заради нијансата бидејќи имам жолт подтон. Артдеко е и поскапа затоа што се во пакување од 20мл. Јас ја земав 900ден во космо што отприлика за пудра од 30мл би била скоро 1400ден. За овие пари би си купила виши пудра која е уште поубава медицинска декоратива.
Имам чувствително мрсно лице, тек тук некоја акна. Најдобра пудра што сум ја имала и моментално ја користам е оваа на Аура. Ако не ви се фрлаат многу пари (300 и нешто денари е). Не ми свети лицето од мрсноќи и убаво покрива.