Исто е и кај мене Да ја дотрошам Rose beige планирам да ја земам посветлата, вака многу двои од вратот за кратко време..
Не е во стаклено шишенце, ама е апсолутно истата бидејќи сум ги користела и двете. Моментално ја користам оваа, ја купив пред некој ден во ДМ околу 500 ден мислам дека беше. Купував повеќе работи па не обрнав внимание на секој артикл поединечно колку чини.
Како ти се допадна, и јас ја меркам на акција мислам дека е во Космо. Каква кожа имаш ти, ти легнува ли убаво на лицето или прашкаста е многу?
гледам мн ја фалите новата на голден роуз..у мисла сум дали да ја земам вет н вајлд фотофокус или гр хд? помагајте барам пудра со потечна текстура ама сепак да е мат, со средна покривност..нешто како катрис хд бидејќи сега таа ја користам
Немам искуство со Wet'n'wild photofocus, ама другите две ги имам. Golden rose HD во споредба со Catrice е полоша пудра, оксидира и нема мат туку сатенски финиш. Има заштитен фактор и при сликање со блиц го дава оној дух ефект. HD коректорот на Golden Rose e многу добар, ама од пудрата воопшто не сум задоволна.