Боржуа 123 перфект ќе ја биде ли за нормална до сува кожа, сега за во есен зима? Или некоја слична да ми предложете?
Перфектот е за комбинирана кожа. Подобро земи ја Хелти Микс и ќе биде за сите годишни времиња идеална за твојата кожа.
Девушки, да ве прашам ако знаете дали во Александар козметикс/голден роуз ја донесоа на Makeup Revolution новава conceal and define пудра? Сакам да ја пробам пошто ми изгледа фино а да си прашам во меѓувреме дали некој бил па да знае?
Во Космо и Еликсир види Јас сум мн задоволна од Dior Forever убаво покрива и е трајна , само некако нијансите малку им оксидираат :/ јас ја користев нијансата 015 ми беше добра , потоа стана потемна. Најсветлата е 010 , наредно таа ќе ја пробам
Ја купив боржуа123 перфект и нијансата ми е супер и се тоа но не очекував дека пудрава до толку го суши лицето(имам комбинирана кожа). Многу ми ги истакнува сувите делови, особено кај што имам по некоја исушена акна. Некое чаре? Денес како подлога имав ставено од маслото на алверде но пак кога се вратив дома гледам лушпички по образите..
Оваа пудра за масна кожа е најидеална , но бидејќи веќе си ја купила , ставај некој прајмер под пудрата или по-хидратантна крема
Ако случајно видиш да ја има некаде пиши ми во ЛП. Далеку ми е Скопје да не доаѓам за џабе. Инаку јас ја имам 010. Таман ми е. Имам мн светол тен.
Да ти кажам јас во Гр живеам и од Sephora ја купувам во Скопје како да видов дека во Еликсир има Dior , мислам дека имаат и онлајн страна а и можеш телефонски да порачаш ако си од друг град
Женски се двоумам, ми треба пудра за комбинирана кожа (само Т зоната ми се мрси) Исто да ми кажете како ја одбирате идеалната нијанса, каде пробувате на врат, на дланка...? Фалаа
Незнам кое девојче стави линк од тас на инста diamaramakeup ама Господ здравје да и даде .. пиша за мејбилин фит ме дека не е добраа ..
Jas ja imam ovaa na catrice i sum zadovolna ne deka e woow ama super e mene mi brka rabota. Nekogas ja mesam i so druga pudra nekogas samo od nea. Momentalno mi e na pauza zas malku potemnav letoto i imav druga pa ovaa mo bese malku svetla no ke ja pocnam pak... ne se dvoumi za taa cena okej e
Дали некоја од вас ја има користено пудрава ? имам нормална и чиста кожа, ме интересира дали е тешка на лицето
девојки помагајте при крај ми е кетрис хд и се двоумам измеѓу аура кавер ми и вет н вајлд фотофокус..која повеќе одговара на мрсна кожа со тек-тук некоја акна? Денес ги гледав и имам погодена нијанса од двете, разликата меѓу нив е 100 денари но текстурата им е мн различна и не знам за што да се одлучам.. секоја препорака и совет се добредојдени