з за оваа зборуваш? дали е течна текстурата? и според тебе која е подобра оваа или вет н вајлд фотофокус? и јас имам мн мрсна кожа и би ја користела со камена.. фала унапред
Нее за оваа зборам ( види слика ) , а инаку и вет н вајлд е убава ама незнам мене оваа посебна ми е , вет н вајлд е малцее потешка скроз малце
После 10 години шлакање со најразлични видови пудри и нијанси конечно најдов пудра која совршено ми одговара. Лореал перфект мач.
Ја земав на голден роуз хд пудрата чисто онака да сменам малце,не се споредува со катрис хд дефинитивно ни приближно добра како катрис..
@LollySky да пишеш нешто за Фотофокус кога ќе ја пробаш, по некое време. Многу се мислам дали да ја земам. Ја пробав од мајка ми и ептен ми легна, а и нијансата е добра. Пак нешто ме одвраќа, ама најверојатно е тоа што имам повеќе отворени пудри, па додека не се "решам" од нив, ќе собирам мислења.
Здраво девојки ја земав пудрата Revlon colorstay нијансата ми е погодена но кога се сликам со блиц изгледам бела, зошто е тоа така и дали може некако да се реши тоа дали знае некоја од вас?
Ве молам за помош, пудра за мрсна кожа и да е покривна. Ја користам на Radiant, ама сакам да земам нешто друго.
https://shop.lilly.rs/srpski/proizvod/deline-tecni-puder-4-kapri-2603 а користел некој оваа пудра,на Илирија?мене ми ја подарија но ептен ми се допадна
Мене па воопшто не ми се допадна има слаба покривност и веднаш ми светеше лицето како да имам ставено мрана крема. Но ете, на секоја кожа различно изгледа.