Имам оддамна користено и ми беше многу убава, ама не беше купена од тука, кога побарав тука немаше нијанси. Арно ме потсети, ќе ја побарам пак.
Ја земав денес пудрата на wet n wild, фотофокусот што им е, читајќи тука пофалби ама дома кога ја отворив се разочарав. Мразам пудри со лажичка, нијансите некако беа ептен светли и ич не ми се свиѓа као стои, ќе треба ја мешам. Згора на се и мирис некој безвеза има... До мојата пудра е или сите се вака со лош мирис...?
Сите се такви, мирисот не проаѓа, само станува појак. Но јас за кратко се навикнав. Сепак откако ќе ја нанесеш не се чувствува.
Јас мислев дека е нова формула и е нов додаток на infallible колекцијата. Оригиналната ја имам користено и јас и баш ме интересира дали има разлики во формулата. Инаку беше претставена во Декември 2018та
Maybelline Superstay.Јaс имaм тaквo мрснo лице сo aкни, црнки, лузни и штo ли уште не. Мнoгу е пoктивнa и мaтирaчкa, мене мнoгу ме бендисувa пудрaтa.
Max factor lasting performance definitivno najlesna najpokrivna najneznaa najprirodnaa najdobraaa !!! Nema Nikoj da zgresi ! Drugo sve e gjubre !! Samo max factor lasting performance !!
некоја препорака за пудра за суво лице, а притоа да постигнам онаков кремаст, dewy, како сјаен, кадифен ефект? (if it makes any sense) (имам користено хелти микс, ама во последно време ми е ептен прелесна некако, малку попокривна, по кремаста сакам)
L'orealot ми е при крај, сега хелти микс велите ќе ја бива за сува кожа? Малце ми е страв, велите не била толку покривна... а, флекиве не се нешто големо ама и покривноста да е погодена.
новата пудра на лореал сите ја фалат. Loreal Infallible 24hr fresh wear. неколку врвни влогерки што ги гледам на јутуб ја утепаа од фалење, треба да се провери
Istoto sakav da prasam i jas...nekoj sto ja koristel dali e pokrivna, teska ili lesna,dali e za suva koza i dali ima nijansi ?