Vtorata ja koristev i ne mi bese nis posebno, voopsto ne mi bese pokrivna( bar mene) i posle nekoj saat osekav deka ja nemav na lice kako da mi se vpila. Mene ne mi odgovarase. Inaku imam suva koza najmnogu zimo..no koga ja koristev letoto kozata mi bese normalna-ne tolku suva
Јас ја имам ма Мах Фактор и не сум нешто многу задоволна.Покривна е и лесна но одредени делови на лицето ми ги суши и буквално после нанесување ми излегуваат какп лушпи.
Некој што користи хелти микс пудра, да ми слика (ако е 51-52 бројче) Се мислмќам 51 да не ми е пресветла, а 52 да не ми е темна.
Artdeco rich treatment, Max factor healthy skin harmony, Max factor lasting performance, Deborah 24 ore perfect, L'oreal infallible, Која од овие пудри е најдобра за сува кожа?
Artdeco и Max factor lasting perfomance. Двете се доста покривни со тоа што артдекото е попокривна и мене лично повеќе ми се допаѓа но и најсветлата нијанса мене ми е малку темна, доколку имаш многу светол тен тоа може да ти е проблем, исто така и макс факторот знае да оксидира по некое време. Ова е проблем само ако имаш прилично светол тен, во спротивно не. Инаку и Ревлонот е за сува кожа доста добар, и јас имам сува кожа и ревлонот доста ми одговара.
После милион испробани пудри, пошо имам комбинирана кожа, мат пудрите ми прават лишаи, хидратантните светам ко лампион, оваа ја користам скоро 2 години и баш ми е супер. Цел ден ми издржува на работа и не изгледа како да имам гипс. Ревлонот ми беше порано најубава, ама многу ја расипаа.
Почнав да ја користам хелти микс од боржуа,но овде ја препорачувате за сува кожа,а јас имам комбинирана но многу ми одговара,прашањето ми беше дали некој од вас со масна/комбинирана кожа ја користел оваа пудра? Лесна ми е за секој ден не се познава многу на лице и пегите ми се познаваат што значи дека не е многу покривна но јас таква барав,сакам да ја пробам и цц кремата од боржуа да ми каже некој што ја користел каква е?