Дали има некој користено пудра од Авон...ке ве молам за мислење.? Се мислам што да правам, летово е ужасно за користенње препарати кои уште толку ги затнуваат порите на лицето но за излегување сепак по малце , ..Чекам мислења девојки, на два ума сум Благодарааааааам
Грл23, јас користев од авон таа со смирувачки ефект што пишува, и не беше толку лоша, само не покрива многу. Околу 350 денари е. Можеби и одговара за во лето полесна е. Ама сепак немој да си го мачиш лицето со тешки пудри летово, доволно ти е само малце колку да речиш си ставила. Јас не практикувам толку многу пудра во лето, еднаш неделно не ми иде да ставам,за поспецијални прилики.
и јас ја користев таа со смирувачки ефект ама од идеал шеид натурал течната пудра од авон нема поубава до сега шо сум пробала ем е лесна, ем покрива се. како крем пудра е повеќе одма се впива. иначе околу 600 ден е ама претежно е на попуст до кај 400
абе валентина се убив од барање на оваа пудра аама ја немааа каде да ја најдам има на лореал ама оние тру мач а идеал баланс нигде нема
Фала до Кате и Лина...накрај завршив со севентиин...Сепак не сакав да ризикувам и да купам нешто што немам пробано , а им се токмам на овие едни 2 од Авон по 600 денари се ама ајде здравје следн пат,поззз до вас
Јас вчера си порачав од Авон лесна течна пудра ideal shade 460д. и коректор, па ке видиме колку се добри
а има ли некој од вас користено пудра во стик? ?? денес бев да си купам коректорче за да не ставам пудра на цело лице.. и продавачката ми рече дека коректорот се користи само за подочњаците и околу очите.. а такво пудро во стик би било најдобро за летно време... иначе стикот беше на голден роус .. па сега нз шо да правам
na Maybelline e, ama neznam koja cena e vo MKD zosto ne ja kupiv od tuka. Ne bi trebalo da e poveke od 600 mislam ama odlicna e.
taa pudrata od maybeline.. kolku pokriva.. mnogu e temna ? se poznava? :/ dosega ne sum slusnala za taa pudra iskreno a mi treba mn... nemozam da najdam asalna pudra
Незнам и јас колку е овде во Македонија, мене ми стигна од странство....ама можам да кажам дека пудрите овде и пудрите во странство се милион светлосни години различни! А за тоа момето што праша пудра стик, јас ти ја препорачувам Carlo Di Roma...одлични се, прикриваат премногу! Од Беаути Шоп ја купив и многу сум задоволна! Позззззз
Zdravo. Jas imam lice sklono na akni i crnki, no ne mi e tolku masna kozata osven kaj t-zonata.Mi treba nekoja koja ne e masna i koja gi pokriva aknite i dupcinjata, no i da ne e teska bidejki sepak imam problematicna koza. Procitav deka preporacavte mnogu, se mislam pomegu Deborah i Maybelline.... i kazete mi kolku cinat! Pozz
абе кажете ми каде да ја најдам на лореал- идеал баланс??? ја барав во јуник и ким ама ја немаааа има само некои други на лореал..
Јас имам кожа како твојата. Веќе имам пишано дека користам пудра на Deborah-Color copy и ептен сум задоволна. Ја купувам тука во Куманово. 650 ден. е. За Maybelline не знам колку чини и не сум ја користела досега. Позз
Dali pudrava e za problematicna masna koza?? Sodrzi li kolagen? Ovde tesko da se najde ovaa pudra, no sepak ako ja nasol nekoja neka pise!