Мислам дека е за сува кожа ако не се лажам, само што на римел се тешки на лице пудрите (бар за моево) и портокалови се.
Дечки откако ќе се отвори пудрата колку време може да се користи? Имам слушнато дека 1 година било многу да се користи откако е отворена
Ти пишува на самото пакување. Во овој случај, покажува дека може да се користи 24 месеци , по отварањето
Јас ја имам Studio Fix и сум задоволна, трајна, убаво легнува. Покрива и ефектот е многу убав. Е сега мана се нијансите,има премногу па да си погодиш најубаво да си пробаш тестер.
Кожата ми е нормална, некои денови знае да ми е посува , но не нешто премногу. Иначе прилично чисто лице имам. Битно ми е да ми дава свеж изглед, но и колку толку да покрива
Tогаш ти ја препорачувам Studio Water weight, дава многу природен свеж финиш а сепак е покривна. Може и да се надградува.
За сите оние кои сте во потрага по ептен солидна пудра за мрсно лице, по пониска цена, ви ја препорачувам со цело срце оваа Ептен ми е погодена, долготрајна е и убаво легнува на лице. Редовна цена во гр е 380ден, а на попуст ја зедов околу 300.
Предлог пудра за сува кожа, но истовремено и да е попокривна? Ја пробав Боржуа хелти микс и не ми одговара. До 700 ден макс.
Max Factor radiant lift mnogu sum zadovolna .. trae cel den , od sabajle koga se sminkam do vecer i ne svetnuvam od nea
Ја имам таа на ГР ама многу ми оксидира некако и на слики не ми се допаѓа како изгледа. Баш се мислев за Ревлонот, па ќе почекам да видам кога ќе биде на акција.